El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 6 d’abril del 2011

Marc Fernández: "Si guanyem diumenge al camp del UE Sant Andreu deixarem un rival directe a deu punts"

Marc avui ha entrenat sese cap problema des de la sobrecàrrega que el va fer ser baixa a l'última jornada i ara treballa per recuperar el seu lloc a 'l'onze' inicial. El davanter ha avisat de que és un rival directe i el seu objectiu és el de quedar entre els quatre primers.  "estar clar que el seu objectiu és acabar entre els quatre primers i això els obliga a sortir a per nosaltres des del principi. Per tant, tocarà estar molt atents" ha declarat.
Sap que tot i els punts que han aconseguit han de guanyar si o si. "No podem fer cas a aquests càlculs. Tres punts en aquesta categoria no és res i anirem allà a per la victòria. Si ho aconseguim els deixarem a deu punts i aquest sí que pot ser un marge important quan només quedaran cinc jornades per endavant".     


Marc Fernández viurà Diumenge un partit important ja que aquell camp va ser casa seva durant dos temporades, quan era juvenil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada