El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 16 de maig del 2011

Pròxima parada, la Nova Creu Alta. (19.30h)

Ara més que mai el Centre D' Esports Sabadell necessita la seva afició i la gent de la ciutat a la Nova Creu Alta en el primer partit de les eliminatòries d' ascens a la Lliga Adelante.

El nostre rival en la primera i esperem única eliminatòria és l' Eibar. Un equip que ha sigut la gran sorpresa en ser el campió del seu grup, amb la derrota del Mirandés. Els guipuscoans són la gran sorpresa de la temporada.

PRIMER A CASA!
El primer partit serà al estadi de la Nova Creu Alta, on el club demana que la aficiò respongui en el moment tant dolç que a portat als de Carreras en una situaciò tant complicada. I per això vol que l' estadi presenti la millor entrada de la temporada.

CAP A IPURUNA!
La tornada de la eliminatòria serà al mític estadi de Ipuruna, amb una capacitat per a 5.250. Un camp ondependent del que faci L' Eibar a Sabadell, la afició del Eibar és pensi anar-ho o no. Si el Sabadell aconsegueix un bon resultat en el partit d' anada segur que tindrem més espai al estadi dels guipuscoans, per celebrar l' ansiat ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada