// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 15 de maig del 2011

Sabadell 3 - 0 Puigreig

Foto Roger Benet
El filial del Sabadell ha jugat avui a la ciutat esportiva Sabadell - Olímpia amb una victòria contundent per alPuigreig (3-0). Al minut 18 de partit ja avien marcat tres gols, dos d'ells molt seguits. En un partit on els locals ansigut els clars dominants del partit sens dubte. Un centenar de seguidors del Sabadell s' han apropat per animar els jugadors Aleix Giol desprès d' un tram final de temporada impecable.

Alta tensió en el tram final.

Un arbitratge no d' allò més bo durant els últims minuts per als Sabadellencs. Un penal claríssim que no ha pitat elcol·legiat. A partir d' aquest error el jugador del Sabadell Miguel Angel Chica s' ha posat dels nervis fins que el linier la tranquil·litzat, no només a Chica, també a tota la banqueta que no es creia el que passava.