El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 24 de juny del 2011

Preojecte: Segona A.

De cara a la temporada vinent el Sabadell ja treballa per renovar jugadors, portar noves incorporacions per continuar somiant.
La primera incorporació a la nova plantilla va ser la de Hector Simón (l'Espanyol, el Girona o la Cultural Leonesa. També ha sigut internacional amb la selecció espanyola sub-20) migcampista català procedent del CD CastellóHector Simón per a la propera temporada.
Uns dies més tard Lluís Carreras feia oficial la seva renovació per el club arlequinat per una temporada més.
Falten dos cares noves. Thierry Alain Florian Taulemesse, el segon. Arriba de l' Oriola, amb dotze gols sota el braç i amb moltes ganes de començar la temporada -"estic molt content de poder jugar la temporada que ve amb el Sabadell, ja que és una gran oportunitat de jugar a la Segona A"-. El següent en arribar ha sigut Oscar Ramírez, defensa de 27 anys (és segurament el substitut de 'Chapi')
Aquest són els nous fitxatges però en la plantilla actual hi haurà molts canvis.

Baixes;
Robles
Raúl Rodríguez
Azparren
Alex Ruiz
Pep Pagés
Manga
'CHAPI' Arnau
Isaac Cuenca
Juanjo
Hiroshi
Altes:
Florián
Héctor Simón
Óscar Ramírez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada