El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 2 de juny del 2011

Una imatge, una temporada resumida.

Foto: Pedro Salado
El gol de Marc, el treball de tot l' equip, el dels aficionats al Sabadell, a la ciutat, al Ajuntament, resumit en unmeritori ascens i una temporada perfecta.
Qui anava a dir que aquell començament de temporada am la UE. Lleida en el primer partit de lliga a la creu alta amb un empat a zero, fallant un penal com a Badalona al camp del Centenari amb el primer gol de Hiroshi amb la samarreta arlequinada, els jugadors de Lluís Carreras haguessin fet somiar un altre any a la ciutat de Sabadell, donant l' ascens a la lliga "Adelante" i guanyant el títol de campions, tres jornades abans del final de la lliga regular. Qui ho anava a dir, doncs aquest va ser el president Joan Soteras, desprès de ser eliminats amb l' Irún, que va dir que ho tornarien a intentar, i la va encertar. Segur que Soteras ha sigut un dels millors presidents del club, amb tres ascensos 2011, 2007 i 1994 i una estabilitat econòmica.
Aquesta temporada no només ha donat dos alegriestambé ha donat més nom al club del que tenia, Durant molts anys la gent no confiava en el seu equip de la ciutat, per ser tants anys a la segona divisió, a la tercera... Ara el club ha recuperat apart d' un nom, un adjectiu, el de "Històric". Durant aquestes setmanes amb el ansiat ascens els mitjans de comunicació han recordat els vells moments del Sabadell a la primera o a la segona divisió: Com el partit de la repetició amb l' Osasuna a l' estadi de la Nova Creu Alta -L' únic partit de la lliga espanyola que s' ha repetit- que el Sabadell s' hi jugava la permanència a la divisió d' or, on segons Joan soteras no tardarem més de tres anys en tornar-hi -Esperem que no falli com en les altres prediccions-.
La temporada que ens toca afrontar a la segona A serà complicada, molts dels jugadors del Sabadell de la temporada (2010/11) no seguiran al club, com un dels segurs, Hiroshi (cedit del Girona) Isaac Cuenca (cedit del Barça BJuanjo (Cedit del RCDE), també arriben ofertes per jugadors com 'Fito' Miranda que te una oferta per al Celta de Vigo, o l' autor del gol del ascens, Marc, que podria anar al Real Betis (equip ja de Premiera divisió) tot i que no segueix sent un rumor. També falten els que tenen que renova, començant per el de Sant Pol, LluísCarreras que ha dit a Ràdio Sabadell 94.6 que "La meva renovació pel Centre d'Esports no està fet però si molt ben encaminada" i assegura que no hi ha ofertes de cap altre equip, i el "Sant" del Sabadell, David De Navastambé pendents de la seva renovació, tot i els seus 34 anys està en molt bona forma física.
Ara el pròxim rival és el Real Murica, també nou equip de la segona divisió i campió del seu grup, que visitarà la Nova Creu Alta, amb un public entregat i unes grades plenes, ja que el preu de les entrades és de 10€

1 comentari:

  1. T'agraïria q possésis d'on has tret la foto, gràcies.

    Pedro Salado.

    ResponElimina