El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 30 de juliol del 2011

David Aganzo, el fitxatge estrella?

foto: losbanquillos.com
El Centre D' Esports Sabadell està estudiant una oferta per el davanter del Rayo Vallecano David Aganzo, intentat al seva resecció del contracte i quedar lliure per arribar a Sabadell el més aviat possible. Equips com Còrdova o Elche també estudien la iniciativa.
Aganzo és va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, arribant al primer i guanyar una Champions. Després el jugador ha passat per equips com l' Extremadura, l' Espanyol, el Valladolid, el Llevant, el Racing de Santander, al Beitar Jerusalem FC amb qualitat de cedit per el Racing que després va estar un any més i va marxar cap al Deportivo Alavés fins arribar al Rayo Vallecano on a passat les seves ultimes tres temporades, amb 28 gols, Ara amb 30 anys i 1,77 metres el Sabadell el reclama per aportar experiència en el futbol professional.

1 comentari: