El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 26 de juliol del 2011

Sóm el tercer club de Catalunya i és nota!

Lluís Carreras aprofitant el debut d' Isaac Cuenca amb el primer equip del FC. Barcelona l' altre dia en el primer amistós de pretemporada amb el Hadjuk Split, l' entrenador del Sabadell ha dit que si els clubs cedeixen jugadors al Sabadell no els empitjoren si no al contrari: "Això serveix perquè un club tan gran com el Barça se n'adoni que quan li deixa un jugador a un club igualment gran com és el Sabadell com a mínim no el fem pitjor del que era. La cessió ha servit d'alguna cosa, i per això vull que els clubs grans s'en-recordin del tercer club gran de Catalunya. Tant ell com el Juanjo van fer una molt bona temporada l'any passat i per això esperem que arribin nous jugadors".

La nova plantilla...Carreras diu que té molt bones sensacions d' aquesta plantilla Aquests partits s'han de jugar cansats perquè això li dóna pausa al joc. Com les cames no van s'ha de pensar molt més el que es fa, i així s'aprenen millor tots els conceptes tàctics de l'equip. He vist detalls de la gent nova que amb una setmana només de feina ja intenten fer el que hem provat als entrenaments. Hi ha una molt bona predisposició".

Toca parlar de l' satge.
Lluís Carreras ha dit a ràdio Sabadell sobre els avantatges de per un 'stage': "És una setmana de molt treball. Venim només per la feina, i durant una setmana descansaran, correran i menjaran bé. És una gran oportunitat que hem d'aprofitar"

Proper partit: Llagostera - Sabadell (19.30)El de Sant Pol diu que aquest partit i el d' Olot són amb equips que cal felicitar: "Aquests amistosos ens serviran per felicitar-nos mútuament per l'ascens aconseguit l'anterior temporada i per desitjar-nos molta sort en la nova".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada