El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 7 de juny del 2012

Conegudes les baixes per la temporada 2012-2013

Foto: Roger Benet
El capità Agustín atenent als mitjans emocionat.

Avui els jugadors del Sabadell coneixerien la decisió del club respecte al seu futur.
Des de les deu del matí els jugadors han passat un per un per el despatx per conèixer el seu futur.
No continuaran jugadors amb nom dins l' entitat valesana com el capità Agustín. Tampoc seguirà Ian Mackay, Bermudo, Fran Piera, Samuel Baños, Fran Piera, Aron Bueno i el Francès Florian.
Jugadors com Albert Puigdollers, Juvenal i Nabil Baha no han pogut assistir al estadi per problemes personals i/o familiars. L'espera de conèixer la decisió del club continuen sent jugadors del Sabadell, però està difícil.

Tampoc continuaran els tres jugadors que s'han incorporat a la plantilla en qualitat de cedits: Àlex Cruz (Granada), Ezequiel (Betis) i Luna (Espanyol).
El club s'embla que podria intentar quedar-se al Uruguaià per una temporada més si l' entitat 'perica' acceptes, però el que ja és segur, es que el jugador començarà la pretemporada a les ordres de Mauricio Pochettino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada