El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 25 de juny del 2012

Tots els equips als seus llocs.


La lliga adelante ja té tots els equips que jugaran la propera temporada a segona divisió A de vacances.
Avui s'ha tancat la fase d'eliminatòries d'ascens a la segona divisió. L' últim partit a donat l'ascens al Lugo 20 anys després al estadi Ramon de Carranza davant el Cadis. El Lugo ja va fer l'any passat el play-offs, però l'Alcoià li va treure els somni, com ha fet el Lugo al Cadis, tot i empatar l'eliminatòria i forçar la tanda de penals el submarí andalús no ho ha pogut aconseguir.

Al matí ha estat el torn del Tenerife al Heliodoro, en un partit plè de incidències, sobretot al final del encontre, amb la Ponferradina ja segona divisió. Des de Tenerife es queixen del mal arbitratge, tan a l'anada com a la tornada. Mentre que a Ponferrada, ex equip de Ian Mackcay, es queixen del tracte rebut a l'ïlla al rebre la filla del president una pedrada al camp, això sí, ells ja celebren l'ascens un anys després de consumar el descens.




I un dels equips que ja coneixíem des de feia dies que jugarien la temporada vinent a segona eren Mirandes, i Real Madrid Castilla.
El Mirandes després de la gran temporada que ha fet en la Copa del Rei i a la lliga li ha donat el resultat i el premi a tot el treball mostrat durant tot aquests dos últims anys, ja que també ho va provar l'any passat, però va caure eliminat.
El Castilla, també jugarà a segona, trobarà al Barça 'B' d' Eusebio Sacristán en el mini derbi de segona. Els d'Alberto Toril han aconseguit l'ascens eliminant al Cadis, tant el l'anada com en la tornada amb victòria amb força efectivitat golejadora. El filial del Real Madrid treu el títol de campió al Reial Múrcia que va guanyar l'any passat a la Nueva Condomina en la tanda de penals.


També jugaran tres equips nous a la liga adelante. Aquest arriben de primera divisió i un d'ells de fer una temporada a la lliga de campions.
El Racing de Santander va ser el primer sentenciat. Els problemes econòmics i els mals resultats van sentenciar l'equip tot i portar a Alvaro Cervera com a entrenador, però ningú donava res per l'equip càntabra. Juan Carlos Unzué serà el nou entrenador.

L'Sporting tampoc ho va poder fer. El conjunt va estar durant tota la temporada entre les cordes, canvi d'entrenador i les coses no milloraven. Al tram final de temporada, Sporting i Saragossa eren s'ho creien, però, la salvació va quedar-se a Saragossa.
Un dels altres partits dels coneguts transistors.
Cinc anys després tornen a segona divisió.






I el que més va sorprendre, quan ja tothom donava per fet que Racing, Sporting i Saragossa serien els condemnats a baixar a segona, fins l'última Jornada, els de Lotina, no van saber el seu futur després de no només dependre d'ells. Un gol de Tamudo i un de Falcao el van despendre tot i no fer durant tota la temporada els deures.
Manolo Preciado, futur tècnic del Vila-real ens va deixar farà un mes, ara el submarí groc confia en el tècnic del Filial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada