El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 2 de juliol del 2012

La feina de Xavi Roca

 El Sabadell està sent un dels equips de la lliga que està movent més jugadors, el que es mou més en el mercat de fitxatges. 
Aquesta és la feina del director esportiu Xavi Roca Mateo, que va ser també en el seu temps, jugador del Sabadell.
Ja porte quatre jugadors per aquesta temporada que vestiran d'arlequinats. Jugadors amb més nom que els de la temporada anterior i sobretot, amb força experiència i nom al futbol professional. Unes noves incorporacions que els seguidors aficionats els estan reben amb molt d'entusiasme i il·lusió, alguns ho calcifiquen com a uns fitxatges trempats reconeixent també la feina de Xavi Roca. També destaquen el tipus de contractes de que siguin d'un mínim de dos anys, així en cas d'equips interessats per el jugador el club s'emportaria unes quantitats econòmiques.
Víctor Espasandín va ser la primera incorporació. Sortit de la cantera del futbol club Barcelona, passant per el Valladolid, Ponferradina, Montanyeros de segona divisió 'B' i també ha jugat fora del territori espanyol, concretament al Omonia de Xipre.
Tot següit Manuel Gato, el punta alicatí fitxa per dues temporades amb l'entitat. El jugador arriba a Sabadell després de marcar 14 gols amb l'Alcoià, descendit a segona divisió 'B', dos dels 14 gols els va fer a l'estadi de la Nova Creu Alta, el definitiu per establir l'empat a dos.
No son molts minuts els jugats a primera divisió, un total de 34, debutant en un gran camp com és el de Mestalla, el camp del València, on va fitxar per l'equip de juvenils.
Feia uns dies que el Sabadell no feia moviments en el mercat de fitxatges. Els rumors asseguraven que Juan Jose Collantes ja tenia el contracte fet amb el Sabadell, però el club fins després de tres dies no ho va fer oficial. Collantes procedent del Cartagena, també recent descendit al futbol de bronze, quedava lliure del club de Cartagonova. 110 partits a segona divisió, 38 de titular i un total de 17 gols, nou d'ells aquesta passada temporada amb el Cartagena. Un jugador que l'any passat era una de les peces importants del Granda, que ara mateix juga a la primera divisió.
I l'últim ha s'ha fet oficial avui, igual que el de Collantes.El davanter mexicà Aníbal Zurdo, procedent del Guadalajara fitxa també per dues temporades. Va formar-se a les categories inferiors del Atlètic de Madrid, i fins i tot ha despertat l'interes de la selecció absoluta del seu país, després dels set gols anotats, que per cert un d'ells va ser a l'estadi (2-2)

Hi ha fonts que asseguren que el migcampista del Nàstic de Tarragona ha fitxat ja per el Sabadell i que aquesta tarda el club ho podria fer oficial.

1 comentari: