El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 13 de setembre del 2012

Lluís Carreras:-"Els jugadors del Castilla podrien estar al primer equip"


Juvenal torna als entrenaments, mentre que Olmo i Collantes continuen treballant al marge de l'equip. Baha un partit més queda fora de la convocatòria.
Foto: Roger Benet

EL Sabadell ha entrenat aquest matí a les pistes d'atletisme Josep Molins de Sant Oleguer. Un entrenament que ha començat amb retard, per que l'equip ha vist prèviament una petita sessió de vídeo del proper rival d'aquest Divendres, el Reial Madrid Castilla. Una de les bones notícies ha estat el retorn de Juvenal als entrenaments del Sabadell, després de rebre un petit cop que el va deixar descartat en el partit davant el Vila-real per precaució. El migcampista Sabadellenc ha pogut jugar els seus compromisos internacionals sense cap tipus de molèstia. Un entrenament suau, amb molt toc de pilota i sobretot treballant aspectes ofensius, que també els han fet passar un bon entrenament. Poques pistes ha donat Carreras per l'onze de demà, els que si podem imaginar com a titulars, son la parella de centrals, Abraham Paz i Dani Tortolero, amb un Aníbal Zurdo en punta d'atac. 



Foto: Roger Benet

Lluís Carreras:-"El Castilla té molts pocs punts febles, els que té, els  intentarem aprofitar"


L'entrenador de Sant pol ha fet la compareixença prèvia davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'anellada del Josep Molins per parlar del partit d'aquest divendres. El filial del Madrid, intenta jugar també com el primer equip, i un dels factors que el distingeix és el gran potencial ofensiu que té: porta 7 gols en 4 partits, però per contra també, un dels punts febles que Carreras veu al Castilla es la defensa, o la porteria: En 4 partits 7 gols encaixats. El de sant Pol no li preocupa gaire això del joc ofensiu:-"Tenim una bona circulació de pilota, una defensa que ens dóna molta seguretat i un porter que para pilotes" El Castilla es el segon filial de la categoria, i la premsa ha intentat buscar comparacions amb el del Futbol Club Barcelona. Carreras només ha trobat un:-"Els dos equips no tenen res a veure l'un amb l'altre, només tenen una coincidència: La importància del escut que defensenCarreras ha volgut donar un missatge de tranquil·litat a l'afició:" S'està treballant bé, dins del vestuari hi ha confiança, alegria i seguretat, no hi ha pessimisme ni mals entorns. Això mica en mica s'anirà reflectint en els partits, i sobretot en els resultats"  Així ha acabat la roda de premsa de l'entrenador.


Foto: Roger Benet
Llista de convocats per el proper partit del Sabadell d'aquest divendres (21:00h)


De NavasNauzet, Toni Lao, Òscar Ramírez, Abraham PazDani Tortolero, Víctor EspasandínJuanjo, Antonio Hidalgo, Héctor Simón, Juvenal, Fito, MohaGatoManu LanzaEnekoUlises Dávila i Aníbal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada