El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 22 d’abril del 2012

El Sabadell, un equip amb el que trencar estadístiques.

El Sabadell va començar el partit davant el Girona una mica adormit, tal i com va dir Olmo en zona mixta. En els primers minuts els Gironins ja  van arribar amb una rematada d' Acuña que David De Navas la treu amb una espectacular volada. Al Girona només li valia la victòria i va anar a per ella en tots els moments, al minut 18 de la primera part, una passada a l' espai de l'ex-espanyolista Cristian Coro per Acuña, cedit del Reial Madrid, supera a De Navas encentant el marcador. El Girona s' ho creia, mentre el Sabadell, mitjançant Adrian Luna ho provava des de la frontal amb un xut que refusa el porter Dani Mallo en una molt bona actuació.
Els dos equips es retiraven cap als vestidors amb la victòria momentània per els de Salamero.

Una segona part amb tot el futbol.

Una segona part de bogeria. El Sabadell sortia entregat, amb un canvi ofensiu, però donar aire al partit amb Ezequiel, que ell solet juntament amb Luna han donat més ocasions per els arlequinats, i així ha estat, en els primers minuts una contra que no ha acabat en gol, però que donava bones sensacions per els següents 45 minuts. Però el Girona no volia un empat, i necessitava fer el segon gol ràpidament per intentar sentenciar el partit el més ràpid possible. Jandro feia una centrada que Luso aconsegueix rematar i superar De Navas, establint el 0-2 a l' electrònic. Lluís Carresras esperonava als seus jugadors, i ells provant-ho constantment, Adrian Lunia i Oscar Ramírez, sense sort. Vuit minuts més tard el Sabadell aconseguia retallar distàncies gràcies a Adrian Luna que aquest cop si podia superar Mallo. En els minuts que el Sabadell estava més còmode sobre el terreny de joc, Moha feia un autèntic golas superant amb uns bons retalls a Olmo i a Toni Lao després del gran partit estava fent. Part dels 3.200 afeccionats que hi havien al estadi ja començaven a marxar per veure el clàssic entre el FCB i el Reial Madrid. Aquests es perdrien els minuts més intensos i amb més ocasions per part local.
Una centrada de Juvenal des del córner que el capità Agustin enviava dins de la xarxa fent un esperançador empat a tres. Però el marcador no es va moure més. El Sabadell va acabar el partit dins l' àrea del Girona.

El Girona després de estar tota la temporada sense guanyar fora de casa va arribar a la Nova Creu Alta amb les ganes de trencar aquesta estadística i va sortir del estadi, amb la estadística trencada.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Arteaga (Lanza, 59'), Aarón Bueno (Ezequiel, 46'), Ramírez (Florian, 59') i Adrián Luna
Girona FC: Mallo, Luso, Migue, Tortolero, David García (Jose, 64'), Tébar, Dorca, Acuña (Juanlu Hens, 71'), Moha (Goiria, 75'), Jandro i Coro
Àrbitre: Santiago Jaime Latre (aragonès). Ha amonestat a Aarón Bueno, Ramírez, Juanjo, Bermudo; Dorca, Tébar, Acuña, Luso i Mallo.
Gols: 0-1 Acuña (18'), 0-2 Luso (51'), 1-2 Adrián Luna (58'), 1-3 Moha (67') i 2-3 Juvenal (76')
Incidències: Nova Creu Alta (3.200 espectadors). S'ha guardat un minut de silenci per la mort de la mare del porter arlequinat Ian Mackay. A la prèvia també s'ha recordat a Miguel Quereda en el tercer aniversari de la seva mort. Al descans, s'ha fet el sorteig del sopar a Mas Solà en el concurs d'intentar fer gol des del mig del camp