El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 4 de novembre del 2011

Dos que tornen a casa.



Xavier Monclús, director general del sabadell i Álex Cruz tornen al nou estadi de Tarragona aquest Diumenge a les 12:00.

foto Roger Benet
Monclús, 10 anys dirigint part del Nàstic.
El director esportiu del Centre d' Esports Sabadell que va exercir durant una dècada el mateix carrèc que aquí a la ciutat vallesana. Ell no trapaitjarà la jespa ni tocarà pilota però veurà el partit des de la grada, com de costum. -"Existeixen moltsvinculs entre el Nàstic i jo, ara treballo per el Sabadell i espero una victòria, però si m' agradaria que el Nàstic es salves" H-a declarat a Diari Sabadell. D' altra banda ha comentat el canvi d' entrenador, i li ha soptat el perfil triat: -"Esperava que fitxesin un entrenador jove, però d'Alessandro té molt de carisma i li pot anaar bé als Grana"

Foto pedro salado

Álex Cruz, la jove ex- promesa del Nàstic.
Un dels que té posibilitats de tindre minuts és Álex Cruz, això si, si la seva lesió el perdona.  El Canari té ganes  d' aportar el màxim davant del seu ex-equip: -"Ells van motivats per el canvi d' entrenador, però nosaltres també per aconseguir de nou tres punts"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada