El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 15 de juny del 2012

Alvaro Montoliu: -"La relació entre club i federació és molt fluida"


Alvaro Montoliu  ha parlat als micròfons de Ràdio Sabadell 94.6 al programa de l' anotaodor. Ha explicat el motiu del retard a l'hora de presentar la nova campanya d'abonaments per aquesta temporada. De totes maneres, a falta de la presentació oficial, que és preveu que sigui en uns deu dies aproximadament, només és una primera fase de tres que en hi ha.
El motiu principal de post-posar aquesta presentació ha estat per facilitar al soci una tramitació del seu abonament més fàcil i més ràpid, ja que amb les reformes que s'han de fer a l'estadi de posar els gols amb seients per norma de la federació, s'ha tingut que preparar un programa especial per controlar-ho tot. Així que fins que no estigui enllestit el programa no presentaran la primera fase de la campanya de socis.
No marxem dels gols de l'estadi. Els socis que renovin la seva localitat a qualsevol del gol tindran prioritat per agafar seient. Els que s'hi donen d'alta agafaran el lliure.
Una primera fase de campanya que dóna principal importància als establiments col·laboradors de la ciutat que s'han mostrat interessats a donar suport al club. Més d'un centenar de negocis Sabadellencs s'han mostrat interessats. Els socis, amb el seu carnet tindran descomptes en productes o serveis de les empreses.
Aquest any hi ha un objectiu, fer un mínim de 4.000 socis, "I a partir d'aquí créixer". I els preus dels abonaments tornen a ser els mateixos de la temporada anterior. No canvien. Tal i com ha dit Alvaro Montoliu: "El primer és el soci, i el que no podem fer és tocar la butxaca de ningú".
I encara més motius per fer-se soci tot i els temps: L'altre dia és va presentar la nova visa arlequinada, aquesta servirà per poder pagar el carnet en tres i sis mesos de plaç, gràcies al Banc Sabadell, que tampoc cobrarà interessos.


Pots escoltar i descarregar les declaracions del director de comunicacions del club Alvaro Montoliu a Ràdio Sabadell 94.6 aquí.

Ir a descargar



Les graderies de l'estadi amb nom i data pròpia.
Així ho ha confirmat avui el mateix club, les graderies de la nova creu alta tindran l'any que ve un nou aspecte aprofitant que s'ha de posar seients en els gols tal i com marca la federació. El club ha penjat una imatge recreada de com serà el nou aspecte de l'estadi. A la part de general s'hi posarà CE SABADELL FC i als gols la data de la fundació de l'entitat: 1903.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada