El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 30 de gener del 2012

Adrián Luna, de grana a arlequiat, i perico a l' hora.


Foto: El9 Esportiu.

El CE. Sabadell ha fet oficial el nou traspàs del jugador del Nàstic de Tarragona, cedit per l' Espanyol, Adrián Luna. L' Uruguaià de només 19 anys arriba a la ciutat vallesana cedit. Luna passarà aquesta tarda la revisió mèdica per signar ràpidament el nou vincle que l' unirà per el que queda de temporada amb l' entitat sabadellenca. 








Ezequiel presentat demà.
Foto: www.cesabadell.cat
El nou jugador del Sabadell Ezequiel Calvente demà serà presentat a les 13:00h del migdia a la sala de premsa Miguel Quereda. El jugador ja haurà treballat amb el grup en la primera sessió de la setmana a les 11h al car de Sant cugat. Adriàn Luna també podria ser presentat demà.
Ezequiel, però ja ha parlat en una entrevista del club: ""Vinc molt content i amb moltes ganes. El tracte amb el club i amb el vestidor ha estat molt bo, i vull aportar el meu granet de sorra per ajudar a l'equip a cumplir els objectius que té marcats" "La primera sensació que tinc és que és una ciutat molt tranquil·la i un equip molt competitiu i que juga bé al futbol. Tinc molta il·lusió i moltes ganes de començar a entrenar i jugar amb l'equip"  "És un jugador molt vertical i desequilibrant i té molt atreviment. S'ha fet al carrer, i per això és tan murri"



Pla d´entrenaments del 30 de gener al 4 de febrer


Dilluns: Descans
Dimarts: 11h CAR de Sant Cugat
Dimecres: 11h CAR de Sant Cugat
Dijous: 11h Sant Oleguer
Divendres: 11h Nova Creu Alta
Dissabte: 18h SD Huesca - CE Sabadell (23a jornada)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada