El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 16 d’octubre del 2012

La lliga i la copa dos competicions paral·leles

Foto: Roger Benet


El partit començarà amb sacada d'honor amb dones afectades per el càncer de mama
El Sabadell es veurà demà les cares davant el Còrdova en la segona fase de la copa del rei que el Sabadell juga aquesta temporada, totes dos a l'estadi creualtenc.

Després d'eliminar un Hércules que l'altre dia va encetar la Nova Creu Alta per primer cop aquesta temporada, a la Copa del Rei no ho va fer, pot ser una senyal de que els arlequinats aquest any tenen com a objectiu, sense oblidar la lliga, el arribar el més lluny possible a la copa.

El conjunt andalús no arriba en una bona dinàmica a la lliga fent comparacions amb la temporada passada.
Però la copa del rei no té moltes coses a veure amb la lliga, Sense anar més lluny, el conjunt de Juan Carlos Mandià no ha començat bé la temporada lliguera i ocupa les zones de descens, la jornada passada va guanyar al Sabadell a la Nova Creu Alta 2-1 i a la copa va ser el Sabadell qui a l'estadi va emportar-se l'eliminatòria (2-0)
El mateix amb el Còrdova. En lliga ara mateix és l'onzè classificat, però a la copa del rei va eliminar al líder de la liga de segona divisió, l'Elx.

Carreras, com sempre, molt preventiu. No vol cap mena de confiances de cara a aquest partit: "El Còrdova ve de eliminar l'elx a la copa del rei. Tot i perdre jugadors com Charles, es permet el luxe de deixar a Patiño a la banqueta. Té molts jugadors per treure el partit endavant"
Els verd-i-blancs no podran comptar amb peces com Lopez Silva per sanció i Pepe Diaz per lesió.
Foto: Roger Benet
El Còrdova és un equip molt ofensiu, cosa que farà que el Sabadell tingui que buscar solucions en defensa després de rebre 6 gols en tres jornades, ja que el Còrdova no avisa. Sense Dani Tortolero ni Abraham Paz la defensa ha notat una certa davallada. Però Carreras en té la solució:-"Hem de defensar tots. Una línia de quatre no et dóna seguretat al darrera al 100%, defensi Alves, Piqué, Puyol i Abidal, que rebràs gol segur. S'ha de defensar del primer a l'últim"

La segona ronda de copa del rei també serà a l'estadi. Carreras només veu aspectes positius:-"El fet de jugar a casa sempre es positiu, tenim la nostra afició, ens estalviem el viatge, sabem les dimensions del camp, però no tot això ens fa ser més o menys favorits per passar a la següent ronda"

Baha i Olmo continuen fora per lesió. 
Continuem amb la lesió de Nabil Baha. No jugarà demà per prevenció, ja que el jugador continua arrossegant molèsties. Jesús Olmo, continuarà treballant unes dues setmanes més fora d'una convocatòria ja que no ha fet una pretemporada com els altres. Lluís Carreras creu que aniria molt bé un amistós davant el filial de 90 minuts per tal de que el jugador agafi més forma.

Aquest dijous sorteig. 
El Sabadell en cas de accedir a la següent ronda de la copa del rei sabria el seu rival, ja de primera divisió que no jugui cap competició internacional. Dijous podrem conèixer tot el quadre d'organització que porti als dos equips cap a la final de la copa. Un dels rivals que podrien tocar seria el Mallorca, on s'hi troba Marc Fernàndez, acumulant poc a poc minuts a primera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada