El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 7 de gener del 2013

La polèmica i la pilota parada 'mata' al Sabadell

El Sabadell ha perdut al camp del líder (3-2) amb gols en pròpia, accions a pilota parada i gols 'fantasma'

Bon partit del Centre d’Esports Sabadell en l’estrena de l’any 2013. Els arlequinats han estat a l’alçada d’un equip que no ha cedit ni un sol punt en el que portem de temporada a casa, però al final els tres punts s’han quedat al Martínez Valero. Tot en un enfrontament que ha tingut dues parts completament diferenciades. A la primera, el partit ha estat frenètic, amb una autèntica disbauxa de gols a les dues àrees. El primer en colpejar ha estat l’Elche, en una acció de pilota aturada servida per Damián i rematada de cap per Etxeita al fons de la porteria. Ni tan sols s’havia complert el minut 10, però només un parell de minuts més tard Manu Lanza responia signant un autèntic golàs des de molt lluny de falta directa, superant per sobre a Manu Herrera. La bogeria anotadora seguia al 17’ i de nou en un servei de cantonada, en aquest cas materialitzat pel davanter del conjunt il•licità, Powel. La rèplica arlequinada ha arribat al tram final de la primera meitat, primer amb un gol fantasma de Toni Lao que De Burgos Bengoetxea no ha validat. I tot just dos minuts més tard, Antonio Hidalgo sí que feia l’empat aprofitant una passada a l’esquena de la defensa. Quan tot semblava que acabaria la primera part amb empat, al 43’ un xut d’Edu Albácar era pentinat pel propi Hidalgo allotjant-se al fons de la porteria de Nauzet. Un autèntic festival golejador que es saldava amb cinc gols en 45 minuts, tres pels locals i dos pels visitants.

La segona part ha estat molt més pausada, sense tant ritme ni ocasions. La primera arribada perillosa ha estat d’Uli Dávila tot just començar el segon temps. Fregant l’equador d’aquest segon període, l’Elche ha pogut ampliar distàncies, amb una falta d’Edu Albácar que ha anat fora, un xut de Xumetra fregant el pal i una aturada de Nauzet a llançament de Damián. Les últimes oportunitats del partit, però, han estat sabadellenques. Lanza ha provat de sorprendre des del mig del camp a falta de 13 minuts pel final, i després ha tingut una falta a la frontal que ha sortit desviada. Encara que la més clara ha estat per Gato, que en el 88’ i a boca de canó ha rematat una centrada de Toni Lao per sobre del travesser. L’efectivitat del primer temps no s’ha repetit al segon, i el Sabadell no ha pogut empatar al camp del primer classificat de la lliga en el que ha estat l’últim desplaçament de la primera volta per l’equip entrenat per Lluís Carreras.

FITXA TÈCNICA:

Elche CF:
 Manu Herrera, Damián, Etxeita, Verdés, Albacar, Mantecón, Generelo, Fidel, Xumetra (82’), Coro (Linares, 85’) i Powel (Pelayo, 66’)
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Ramírez, Hèctor Simón, Hidalgo (Baha, 71’), Moha (Gato, 81’), Collantes (Aníbal, 58’), Lanza i Uli Dávila
Gols: 1-0 Etxeita (9’), 1-1 Lanza (11’), 2-1 Powel (17’), 2-2 Hidalgo (39’) i 3-2 Hidalgo (43’, pp)
Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Basc).Ha amonestat a Albacar, Powel, Manu Herrera, Generelo, Damián, Mantecón; Moha, Uli Dávila, Toni Lao i Pablo Ruiz.
Incidències: Martínez Valero (11.053 espectadors)