// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 18 de desembre del 2011

La desena.

Foto ROger Benet.
Avui el Centre d' epsorts Sabadell ha perdut l'últim partit del 2011 al juegos del Meditarraneo (3-0)
Un Sabadell que en una primera part no ha estat gens encertat i el errors han portat conseqüencies negatives, dos grans gols de Goitom han sentenciat el partit a la primera part. David de Navas ha evitat dos gols en la primera part, amb parades de les que ens té acostumats des que va arribar. Cap xut a porta del Sabadell en els primers 45 minuts, una estadistica per oblidar, o millor: per millorar a la tornada del Nadal.

La segona part l' Almeria no ha deixat de ser el que era a la primera part. El Sabadell però ha plantat una mica més de cara. Mica en mica s' ha arribat més endavant, s' ha guanyat camp, però sense obtindre posesions llargues. Juvenal ha estat tmabé un dels destacats amb De Navas, en la segona part. Ell mateix ha fet el primer xut a porta. Malgrat tot l' Almeria ha fet el gol que sentenciava el partit, que significaria el 3-0.
Finalment la pluja ha caigut a Los Juegos del Mediterraneo per finalitzar el partit.