El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 16 de desembre del 2011

Lluís Carrera: “És un camp gran on crec que es pot sortir jugant i ho intentarem segur”

Foto: Roger Benet.

Avui en roda de premsa a parlat Lluís Carreras davant dels mitjans abans del partit de Dissabte davant l' Amería.  
Optimista s' ha mostrat el de Sant Pol: " "És un camp gran on crec que es pot sortir jugant i ho intentarem segur", però sap que tenen una de les millors plantilles de la lliga, sense grans canvis després del descens: "L´any passat estaven a Primera i no ha canviat massa la plantilla. Tenen jugadors importantíssims i al màxim golejador de la categoria, tot i que amb la baixa important de Soriano. Un equip que es pot permetre el luxe de deixar fora a Ulloa al partit de Copa ja ho diu tot"


I més elogis per l' entrenador:  "És un entrenador expert en la categoria i treu molt bon rendiment de totes les plantilles, i més d´una superplantilla com és aquesta".


Davant d' un equip com aquest, i dels últims resultats aconseguits es podria plantejar una alineació molt variada, sembla qe no serà aixì:  "Tampoc sóc home de massa canvis. La setmana passada vaig fer algun, i ho faig veient el perfil del rival, però mai hi haurà una revolució de cinc o sis jugadors".


Més tema "Joaquín":
El tècnic del Sabadell ha opinat de la sortida de Joaquín, i ha parlat també de les possibles sortides o entrades, de com està ara mateix la situació:  "La porta d´entrada és més petita que la de sortida per un tema de pressupost, però les dues són igual d´obertes. Qui no estigui a gust pot marxar sense problemes. Vam dir el tema Joaquín per facilitar-li la sortida i que tingués més temps per buscar nou equip. De la resta, després del partit a Almería ja tindrem temps per parlar".




Convocatòria de jugadors per al UD Almería - CE Sabadell
David De Navas, Iván Gómez, Òscar Ramírez, Toni Lao, Bermudo, Redondo, Pablo Ruiz, Songo´o, Juanjo, Samuel, Juvenal, Hèctor Simón, Puigdollers, Arteaga, Fran Piera, Aarón Bueno, Manu Lanza i Florian. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada