El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 19 de gener del 2012

Nou capítol a la porteria.


Foto: Roger Benet-
Ara que Iván Gomez no segueix a les ordres de Carreras i que Oriol Torres ja està molt aprop de signar una cessió amb el CE l' Hospitalet, només queden dos porters, David De Navas i Ian Mackay. El porter gallec rebrà aquest Divendres la fitxa federativa per poder entrar per primer cop en una convocatòria de lliga amb el Sabadell, ja que s' ha perdut molt temps per culpa d' una lesió. 


David De Navas.
El porter Madrileny de 36 anys, sumant ja 6 temporades amb l' entitat Sabadellenca veu com Ian Mackay vol donar guerra per fer-se un lloc en l' onze. Però al 'Sant' no li sembla preocupar gens, si no al contrari; "ara toca una altra competència, tant amb l'Ian, com amb l'Oriol, però tots hem de pensar que la competència a la porteria, com en qualsevol altra posició del camp, és bona per l'equip perquè ajudar a elevar el nivell d'exigència de qualsevol jugador".
També el porter ha parlat avui a Ràdio Sabadell 94.6 sobre la situació actual del club: . "Hi ha d'altres equips que també tenen 24 punts com nosaltres, és el cas del Barcelona B, i ningú no diu que estan en crisi. Potser, el bon inici de lliga va fer que tant dins, com fora penséssim que això seria un passeig i, com s'esta veient, a la Segona A tots els partits són complicats, tots els rivals posen problemes i costa molt sumar cada punt dels que hi ha en joc"


Ian Mackay:
El jove porter Gallec de només 26 total-ment recuperat de la seva lessió que el va tindre apartat del equip durant molts mesos i va veure obligat al club a portar un altre porter per per suplir-lo torna a la feina amb moltes ganes demostrar per que el Sabadell el va fitxar: "Jo ja tenia que estar-competint amb l' equip des de fa temps, i ara tot el perdut ho tinc que recuperar entrenant sempre al màxim i si fa falta el doble, el triple... El que faci falta"


Iván Gomez:
El porter de 32 anys nascut a Barcelona ha acabat contracte amb l' entitat vallesana. Va arribar a falta de pocs partits per que finalitzes la lliga de la temporada passada a la segona divisió 'B' per la lesió d' Oriol Torres per tenir un porter amb experiència per jugar un play-offs d' ascens, en cas d' una lesió de David De Navas. El jugador només té paraules d' agraïment per al club i a l' afició:  "Estic molt agraït tant al club com als companys". Ha marcat dos dels seus millors moments al CE. Sabadell: "´Em quedaria amb molts records, més que res del dia a dia i del gran ambient que hi ha dins de l´equip, però és evident que si he de triar un moment seria el xiulet final del partit a Eibar. Va ser molt maco veure com tot el treball d´un grup al llarg d´un any acabava d´aquella manera i veure també les llàgrimes d´alegria de tots els aficionats´´. El segon final i sembla que definitiu del jugador va ser al Sabadell i el va notar al partit contra el Numància a Los Pajaritos (Soris): " El diumenge després del partit sí que vaig veure que s´acabava tot i va ser molt diferent a la primera retirada, quan ho vaig decidir jo. Aquest cop estava bé físicament, estava a gust al grup i per això em vaig emocionar i agraeixo el suport rebut per tots els companys´´


Aquest vídeo li dediquem per el seu esforç i treball durant aquest any aproximat que ha estat el de Barcelona. Vídeo Roger Benet.

2 comentaris:

  1. si us plau, ja que Oriol també a estat un any y mitg (de moment) a la plantilla, podrieu fer-li també un video de agraiment? moltes gracies

    ResponElimina
  2. Està pensat tinir un petit reconixement per el jugador. Però més endavant quan el seu futur estigui confirmat.

    ResponElimina