El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 4 de febrer del 2012

El marcador congelat.


Foto: Marca.com

El Sabadell no ha pogut passar de l' empat al Alcoraz. No ha estat per falta d' ocasions, per que només a la primera part un total de 9 xuts a porta del Sabadell per 0 d l' Osca. Un terreny de joc malmès i congelat per les baixes temperatures  i el vent no ha facilitat a cap dels dos equips fer el seu joc habitual. La ocasió més clara per els catalans no ha arribat fins al minut 45, quan Florian a enviat una pilota al travesser.

L' Osca, a jugar per Núñez.
El conjunt local s' ha defensat prou bé a casa. S' ha adaptat més a les condiciones meteorològiques, tot i jugar amb el vent en contra. La possessió ha estat per ells la primera part, però sense dominar completament el partit.
El joc era ven clar per part de l' Osca, jugades amb passades curtes i passada llarga buscant la contra per a Núñez. Per sort o per desgràcia per part del Sabadell, Núñes s' ha lesionat tot sol al trepitjar malament, i aixó el dia que debutava amb l' Osca com a nova incorporació d' aquest mercat d' hivern.

Sergi Garcés:"Si aquest nano ho fa bé en gel, imaginat en sec"
El temps de descans no ha canviat la tònica del partit i només sortir de vestidors, altre vegada Florian, ha estat a punt de trobar el gol després d'aprofitar-se d'una jugada embolicada per fer lluir a Luis García (51'). L'ocasió, però, ha espavilat els locals que han gaudit dels seus millors minuts del partit. Així han arribat les primeres i úniques accions de perill dels aragonesos en xuts de Jokin i Camacho que han fet treballar a De Navas.
Tot i això, el Sabadell ha tornat a recupera el domini del partit. L' entrada d' Ezequiel el feia debutar amb els arlequinats, i ho feia de la millor manera possible: Desbordant l' atac del Sabadell, això si sense gaire d' encert. Les sensacions s' han quedat a Osca i els resultats encara han d' arribar.
A boca de canó s' ha quedat Hidalgo per fer l' únic gol del partit a nou minuts del final. La última l' ha tingut Ezequiel, que en un jugada a la contra que ha rematat fora de la porteria blaugrana. Al final, doncs, empat sense gols sobre la gespa glaçada d´El Alcoraz.

 Un punt agredolç
Aquest punt fa que el Sabadell ja sumi tres jornades consecutives sense deixar de sumar.
Un centenar i mig de seguidors del Sabadell s' han desplaçat fins a Osca, superant barreres de fred i de neu.

Fitxa tècnica
Osca: Luis García; Llamas, Luis Helguera, Josetxo, Camacho; Bauzá, Mario Rosas (Jorge Larena, 82'), David Vázquez; Antonio Nuñez (Jokin, 28'), Omar (Vega, 82'), Tariq.
Sabadell: De Navas; Toni Lao, Agustín, Olmo, Redondo; Hèctor Simon, Antonio Hidalgo (Juanjo Ciércoles, 91'), Arteaga; Òscar Ramírez, Florian (Baha, 79'), Lanzarote (Ezequiel, 64').
Àrbitre: Pino Zamorano (comitè manxec), ha amonestat el local Llamas (72'), els visitants Arteaga (39'), Redondo (66'), Antonio Hidalgo (73').
Incidències:  uns 1.500 espectadors a l'Alcoraz, 150 del Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada