El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 3 de febrer del 2012

Prèvia Osca - Sabadell




Foto: CESABADELL. ( Lluís
Carreras )
Lluís Carreras ha parlant en roda de premsa: 
 “El fred afecta als minuts previs del partit i a l´escalfament, però un cop comenci els jugadors ni el notaran. L´únic problema que pot haver-hi és si el terreny de joc està glaçat, però sinó, el problema el tindrem els que estarem a fora”
 “Serà un partit difícil perquè fan un joc molt intens a casa. El tema necessitats, tots els equips estem necessitats sigui per una cosa o per una altra, i el fred i d´altres condicions externes afectaran als dos equips per igual”
“Aquest no és un Huesca que juga tan directe com el del principi, sinó que combina més. Ara, a més, s´han reforçat molt i molt bé en aquest mercat d´hivern amb jugadors contrastats, faltats de ritme però igual de perillosos. I a més, hem d´afegir l´arribada que tenen des de segona línia amb gent com Camacho, Omar o Jokin”
“No voldria caure en l´error de pensar que ja ens hem tret el pes de sobre de guanyar. Em preocupa la distensió que hi ha hagut a l´entorn durant aquesta setmana, no vull que passi el mateix que a Tarragona. Costarà molt, i hem alliçonat als jugadors per això”
´´Florian podria jugar amb màscara o sense. És decisió seva, però està plenament disponible´´.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada