El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 2 de juliol del 2012

Confirmat, Collantes arlequiant


El centre d'esports Sabadell ha lligat el tercer fitxatge. Es tracta de Jose Collantes, ex del Cartagena, equip recent descendit a segona divisió 'B'. Collantes signa per dues temporades amb el club arlequinat.
El jugador nascut a Cadis fa 29 anys té experiència a la categoria de plata del futbol espanyol. Ha jugat al Rayo Vallecano assolint un ascens, al Granada assolint l'ascens la temporada passada a primera divisió.
Ha jugat un total de 110 partits i 68 d'ells com a titular aconseguint 17 gols, 9 d'ells aquesta temporada amb el Cartagena.
El jugador és la tercera incorporació del Sabadell per aquesta nova temporada. Un equip que està agradant als seguidors arlequinats. Una plantilla il·lusionant, així la descriuen a les xarxes socials com Twitter o Facebook.
A l'espera de que tornin de vacances per fer les presentacions dels tres jugadors: Víctor Espasandín, Manuel Gato i Collantes.
El dijous dia 12 tornen a la feina els homes de Lluís Carreras per preparar aquesta nova temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada