El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 10 de juliol del 2012

Presentades les equipacions que ens portaran a primera divisió

El Sabadell va presentar Dilluns les noves samarretes per aquesta temporada.
Canvis que semblen agradar al socis, molts d'ells ja van poder comprovar la gran feina del club i comprar la camiseta el mateix dia de la presentació.
Els nous canvis, "Els justos per que hi hagi diferència de la d'un any a l'altre", segons Joan Soteras. La nova incorporació del coll, perfilar la samarreta amb detalls grocs, l'escut difuminat per tot el frontal, els noms a les mitgetes llises i a la camiseta.
La que més ha sobtat ha estat la tercera equipació que podria passar a ser la segona, com també va passar la temporada anterior amb la vermella arlequinada i la groga amb ratlles negres que la va acabar substituint. Aquesta ha estat la més atrevida en tots els sentits. Uns colors que tenen poc a veure amb el club. amb una creu de Sant Jordi de color rossa xiclet estampada sobre el negre de la camiseta, el mateix que té els pantalons i les mitgetes.
El president Joan Soteras va parlar als mitjans de comunicació i va deixar el titular segurament de la setmana: "El Sabadell pujarà a primera divisió, si aquest any no, l'altre"




Aquí pots veure el vídeo de la presentació de les noves samarretes. (Fotos: Pedro Salado - Vídeo: Roger Benet)

1 comentari:

  1. Doncs jo crec que l'opinió del president es agosarada, ja que si no fos pel descens del Vila-real estaríem a 2aB...

    ResponElimina