El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 11 de setembre del 2012

El Sabadell passa de ronda amb superioritat

Foto: Roger Benet

L' equip de Lluís Carreras comença a funcionar aquesta nova temporada, després de començar sense fer un futbol gaire atractiu i sense gol. 

El dia de la Diada Nacional de Catalunya, a l'estadi creualtenc s'ha pogut gaudir d'un molt bon espectacle futbolísitic, amb un bon ambient familiar que mica en mica s'ha anat engrescant amb el joc dels de Lluís Carreras que avui ha estat molt efectiu davant el conjunt Alacantí.

En els primers minuts els domini ha estat repartit entre els dos equips, avisant els dos conjunts responent al xut del contrari ràpidament. L' Hércules, però s'ha trobat aquest cop amb el pal, sense crear perill al porter, que per un partit més ha deixat al 'sant' a la banqueta, Nauzet, avui no ha tingut que intervenir.
Una davantera arlequinada molt animada, amb un Gato inspirat, un Lanzarote desequilibrant i un Ulises actiu, Fito Miranda també molt actiu de cara a porteria. Després de provar-ho constantment, en una jugada a pilota parada, amb el servei de cantonada de 'Lanza' enviant una pilota al cor de l'àrea, perfecta per Ulises que ha rematat amb molta facilitat, i avançant al Sabadell al minut 34 establint el 1-0 amb el que tornarien a la represa. 


Foto: Roger Benet

El domini arlequinat ha estat total a la represa

Ja al inici de la segona part el Sabadell ha sortit convençut en que anava a per el partit, i un Hércules que tampoc ha posat tota la intensitat per que el plantejament del Sabadell fos favorable als arlequinats. Ulises Dávila, que s'estrenava com ha arlequinat ho ha volgut intentar només començar la segona meitat, però la pilota ha acabat a dalt del travesser. El Sabadell que ha mostrat una versió millorada a la mostrada durant al primer temps, no gens dolenta, creant perill, molt segurs en defensa i un mig del camp consistent com el dia de l' Almeria, però més participatiu, ha fet que el migcampista Antonio Hidalgo foradés la xarxa amb un autèntic golàs a passada de Juanjo. Juan Carlos poca cosa podia fer per evitar en el que va convertir-se l'acció, el resultat final de 2-0. L' Hércules ha provat algunes aproximacions a porteria, sempre totes molt tímides, sense molestar a Nauzet, el més actiu Sarpong. El Sabadell ha tingut oportunitats de sella el partit amb un resultat més contundent, però s'han trobat amb Juan Carlos i una falta d'encert habitual.
Foto: Roger Benet

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Tortolero, Espasandín, Juanjo, Fito (Eneko, 82'), Hidalgo (Llorente, 65'), Lanza (Arteaga, 61'), Gato i Uli Dávila
Hércules CF: Juan Carlos, Pere (Marc, 74'), Cabrera, Arbilla, Sellés, Rivas, Edu Bedia, Fran Mérida (Brian, 55'), Sarpong, Callejón (Sardinero, 55') i Portillo
Gols: 1-0 Uli Dávila (34') i 2-0 Hidalgo (57')
Àrbitre: Francisco Manuel Arias López (cantàbric). Ha amonestat a Pere.
Estadi: Nova Creu Alta (2.413 espectadors)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada