El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 2 d’agost del 2013

Dia i hora per l'inici lliguer

El Sabadell ja coneix dia i horari per les dues primeres jornades de lliga aquesta temporada. Fa setmanes que ja es coneix el calendari amb els rivals que el Sabadell s'anirà trobant al llarg de la lliga, amb la incògnita dels equips que segueixen amb el dubte de si jugaran a segona 'A' o a segona 'B' com és el cas del Alcorcón, Osca o Racing de Santander. Qui no té aquest dubte és el Mirandés que va arribar a complir l'ampliació de capital gràcies als socis i empresaris de la ciutat.
La primera jornada serà a casa, davant un ex priemra divisó la temporada passada, el Mallorca. Els homes de Jose Luís Oltra, que va sonar per el centre d'esports sabadell com a entrenador, visitaran la Nova Creu Alta el proper diumenge 19 d'agost a les 19:00h. Pel que fa a la segona jordana, que significarà el primer desplaçament del Sabadell, serà contra la SD. Ponferradina, om hi juga el lateral del Sabadell la temporada passada, Oscar Ramírez. El partit, també en diumenge i a les set de la tarda es podrà veure també com el del Sabadell - Mallorca per Esport3.

Abans de la lliga s'ha d'acabar la pretemporada

Encara queden dues setmanes per l'inci del campionat de lliga i el Sabadell es troba en la fase de preparació. A l'equip de Javi Salamero encara li queden tres partits abans de rebre el Mallorca. Però abans aquest dissabte a l'anellada de Sant Oleguer, el sabadell jugarà davant el Nàstic de Tarragona, equip que va ser entrenat per Salamero. L'entrada serà gratuïta. El dijous dia 8 d'agost el centre d'esports es desplaça fins a Osca. El partit es jugarà al estadi del Alcoráz a les 19:30. A Osca, el Sabadell es retrobarà amb Adolfo 'Fito' Miranda, jugador de la plantilla arlequinada la passada temporada, i artífex de l'ascens a segona 'A'. L'últim partit de preparació serà dos dies després, a Palamós. Aquest partit va ajornar-se després de la tornada de l'stage a japó. La cita serà el dissabte 10 d'agost a les 19:00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada