El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 28 de desembre del 2012

Hiroshi reforça el CE. Sabadell en el mercat d'hivern

El Centre d'Esports Sabadell ja té lligat el fitxatge del jugador japonès Ibusuki Hiroshi per reforçar la primera plantilla

Una gran aposta econòmica que xifra els 150.000 € que ha constejat el grup inversor nipó després de que el club K.A.S Eupen no comptés amb Hiroshi.
Un dels objectius dels nous inversors era portar a Sabadell un jugador japonès per tal de dónar a conèixer jugadors japonesos al futbol espanyol. Hiroshi, que coneix el club, el club el coneix a ell i la peça clau, l'entrenador, compta amb ell, ha estat un pas desiciu per portar-lo a Sabadell abans de portar-ne un que tingués que adaptar-se, ja que vindira al mercat hivernal i podria enrraderir la seva aclimatació fins a final de temporada i no veure millores.
A falta d'acabar de lligar quatre caps, podria fer-se oficial a finals de la setmana entrant, la primera del 2013.
Hiroshi firmaria per 3 anys amb el centre d'esports amb una opció de sortir del club en qualsevol dels anys de contracte a canvi d'un 35% més de pagament al preu de compra del jugador al club K.A.S Eupen.

El club amb aquesta nova fitxa esgotaria totes les disponibles.
Carreras, en la carta als reis ha demanat dos homes de càire defensiu, ja que Dani Tortolero té difícil tornar a reaparèixer aquesta temporada, per aix`p des del club s'estudien sortides de jugadors que no han rendit amb les espectatives. Nabil Baha i Fernando Llorente poden ser un dels nominats.

1 comentari: