El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 18 de setembre del 2012

Aníbal Zurdo:-"Ara mateix signaria per 5 temporades amb el Sabadell"

Foto: ROGER BENET

El davanter del Sabadell Aníbal Zurdo, ara per ara màxim golejador de la categoria ha parlat al programa L'Aotador de Ràdio Sabadell 94.6

El golejador del Sabadell ha parlat de la seva bona ratxa de cara a porta que a principis de lliga van mancar:-"Bueno pot ser que estigui en ratxa, les tres primeres jornades no vaig marcar-ne cap, això és important, ajuda molt l'equip. A mi em molestava que l'equip feia un treball molt bo, i faltava el gol, que és molt important en aquesta categoria. El més important es el marcar gols que et donin tres gols i si pot ser amb jugades col.lectives com la del divendres a Madrid.
Els bons resultats que està portant a terme l'equip, fa que l'afició vagi animada per assistir a l'estadi, i Aníbal és conscient:-"Nosaltres som els encarregats de fer venir l'afició, i tot depèn dels resultats. Portem tres partits molt bons. Estem contents amb la gent que ve, en volem més, però els que vénen son bons, fidels i animen. L'altre dia a Madrid els pocs que eren s'escoltaven més que els del Madrid. El jugador amb doble nacionalitat ha parlat sobre el tema, que en pensen d'ell a Mèxic i també dels rumors que sonen d'una possible crida  per la selecció mexicana:-"A Mèxic li donen molta importància que un jugador natal d'allà jugui a Europa. Si em truca Mèxic aniria segur, és difícil però tot es probable.
Un jugador que està instal·lat al club. El joc de Carreras l'ha ajudat a millorar, encara que el propi jugador ha reconegut que no ha estat fàcil. -"Jo ja vaig signar per el Sabadell per el model de joc que practica, per la bona gestió de club, i demoment tot està sortint bé, tal i com van explicar-me altres jugadors i persones del meu entorn" La seva família també està molt contenta a la ciutat. Aníbal, ara per ara, amb el bon rendiment del club no pensa en el més enllà, també "partit a partit", però no descartaria firmar per el Sabadell unes quantes temporades més.
Els dos pròxims partits els jugarem a la Nova Creu Alta, el primer davant el Xerès. Aníbal diu que és un equip rocós i molt complicat, encara que no hagi començat de la millor forma. El segon, serà especial per ell, el Guadalajara visita el temple, a dia d'avui 18 de setembre, com a cuer de la categoria. Aníbal ha parlat també del partit:-"Serà un partit maco, però no tant com ho serà el partit allà al Pedro Escartín. No han començat la temporada de la millor manera, però no tenen un mal equip. No tenen equip per estar allà"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada