El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 8 de gener del 2013

El segon podria caure aviat


El director esportiu del CE. Sabadell, Xavier Roca, aprofitant la compareixença davant els mitjans per la presentació de Raül Goni, ha parlat d'una pròxima incorporació.

Falta la figura del lateral esquerre que busca el Sabadell. Xavi Roca ja té la solució, però no només depèn del Sabadell ni d'ell mateix. El club d'on prové aquest jugador no les té totes, en un mercat d'hivern tant i tant complicat: ""Fa dies que tenim la peça que busquem trobada, el jugador vol venir, però no depèn de nosaltres. El jugador ha de poder desvincular-se del seu equip. No serà fàcil, però tenim que accelerar l'operació el més aviat possible"

La sortida de Llorente no avança
Si la cosa continua així, Fernando Llorente, sembla a ser que tindrà pocs minuts aquesta temporada al Sabadell, tenint en compte que li queda una temporada més amb el club arlequinat. Carreras no compta amb ell i per això se li busca una cesió fins a final de temporada amb la fi d'arribar la temporada vinent com un jugador més contrastat. Tres equips de segona divisió han mostrat interès per ell, però Xavi Roca no veu avanços en les negociacions: "Fernando Llorente té tres ofertes de segona divisió, de la categoria. Però per circumstàncies de cada club no avancen, el fet de que sigui cedit no agrada gaire" 

Harada, a prova amb el Sabadell
La sortida de Fernando Llorente si és fes realitat, faria que el club tingués una fitxa lliure (sense comptar la de Tortolero si el club li donés la baixa fins a la recuperació) podria incorporar-se 
Shintaro Harada, un defensa japonès que estarà entrenant a prova durant aquest 'mercat' amb la primera plantilla del Sabadell. Harada té 32 anys i juga de defensa, amb la virtud de la seva polivalència al mig del camp en zones més defensives. Aquest jugador ha jugat en clubs com el Crystal Palace Baltimore. Xavier Roca no contempla amb bons ulls que el jugador acabi fitxant per el Sabadell, tot i que ho fa com una petita aposta a curt termini de futur ja que té 32 anys: "Des de que els màxims accionistes del japó van entrar, un dels seus somnis o objectius es incorporar un jugador de la seva nacionalitat al primer equip per poder promocionar el club, l'equip i aconseguir altres objectius més alts.

De totes maneres no vol dir que el jugador es quedi. Sempre va bé tenir-lo controlat. Ha declarat X. Roca davant els mitjans

Ara només cal pensar en el proper partit a casa davant l'lAlcrocón (Diumenge 17:00h) per refer-se de la derrota davant el líder (3-2). El partit amb el Girona també s'ha confirmat que serà el proper Dissabte 19 a les 18:00h a l'estadi de la nova creu alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada