El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 14 de maig del 2011

SERVEIXEN PER A LES ELIMINATÒRIES?

Avui el club ha anunciat que les entrades que els socis podien retirar durant tota la lliga regular és podien fer servir també per al play-offs. Però la directiva a canviat d' opino, informat a travès de la xarxa social del Facebook,emetin un comunicat, on alertava de que no servien per al play-offs, i que si les volies retirar ho podies fer a les oficines del club fins les 19:00 h. El missatge del club ha portat moltes queixes.

Centre D' Esports Sabadell: -"Degut a les queixes del socis i davant l'enrenou que s'ha creat, finalment i com es va decidir en Assemblea, les invitacions NO serviran pels partits de play-off.
Ampliarem l'horari d'oficines avui a la tarda de 16 a 19 perquè els socis que ho desitgin puguin retirar les invitacions que els quedin.
Disculpeu les molèsties."

La resposta d' alguns aficionats han sigut negatives i positives:

-"Rectificar la rectificació és també de savis. Ara teniu un 10 :)
Si és que ja estava decidit feia temps i fins fa 2 dies s'havia dit que no eren vàlides, per què canviar d'opinió tan ràpid?
A més, no crec que ningú no vagi al play-off perquè hagi de pagar uns 15 , i si amb un preu aixi no ve, tampoc cal perquè no sent res pel CES."
-"Ahir deia que era difícil que es superés aquesta situació catxonda. De nou, la directiva del meu CE Sabadell FC, m'ha tornat a sorprendre i s'ha superat, una vegada més... Ara valen, ara no valen... quin festival."

I la resposta del club a totes les queixes ha sigut aquesta
-"Fa uns dies ja es va dir que les invitacions només eren vàlides per la lliga regular, com és lògic. Un malentès ha fet que es digués que també eren vàlides pel play-off. Un cop aclarit les invitacions NO seran vàlides pel play-off."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada