El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 27 de febrer del 2011

SABADELL 2-2 GANDIA

El centre d' esports sabadell ha perdut la cinquena oportunitat de situarse com a liders del grup ja que el Badalona ha empatat al Collao d' alacant (0-0). Un matiner gol de Juvenal al minut quatre des de fora de l' àrea ha donat bones sensacions fins que al minut 27 l' arbitre del parit González González ha pitat un inexistent penal en contra els arlequinats. Abnas de anar a vestidors en temps de descans al minut cuaranta-tres Marc aprofitava un refus del porter Reguero desprès d' un potent xut de Juvenal directament a l' esquadra de la porteria. A la sortida de nou al terreny de joc per disputar els cuaranta-cinc minuts restants, les jugadors del Sabadell s' han trobat amb el mateix guiò arbitral, és a dir en contra. A les acaballes del partit l' arbitre ha expulsat Floro que ja estaba amonestat anteriorment. Els quatre minuts finals han sigut els que han decidit el partit per als de Sabadell, una falta mal treta ha servit per que el Gandia s' apropes a l'àrea de De Navas, que amb una mala sortida del porter madrileny ha servit per que és fes la centrada a Verdés, i dos punts perduts que podrien servir per aconseguir el lideratge.

Estadi de la nova creu alta 2600 espectaodrs.
CE Sabadell: De Navas, Chapi (Azparren, 46´), Toni Lao, Agustín, Álex Ruíz, Juanjo, Juvenal, Isaac Cuenca (Raúl Rodríguez, 86´), Eneko (Fito, 55´), Marc Fernández i Hiroshi.

Gandia: Reguero, Romera, San Julián (Kiko, 76´), Jonathan, Pereira, Hernández, Carrillo (Eztieder, 62´), Sánchez (Floro, 71´), Rosa, Verdú i Verdés.

Gols: 1-0 Juvenal (4´), San Julián (p)(27´), 2-1 Marc Fernández (43´) i 2-2 Verdés (94´).

Àrbitre: González González ha amonestat als locals Agustín i De Navas; i als visitants Hernández i Jonathan. Ha expulsat al visitant Floro per dues targetes grogues (79´)