El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 4 de juny del 2011

La segona part de la festa!

SABADELL 1-0 MÚRCIA
Últim partit al estadi creualtenc de lliga. Gran exhibició per les 2.500 persones que han assistit a la Nova Creu Alta, però molt abans un dels primers actes que veurien en el partit. La sortida del Juvenil A -Campió de lliga- juntament amb els Castellers i Joaquim Fité autor del llibre "CE Sabadell: el club de mi vida" fa la sacada d'honor.

Primera part.
El Sabadell ha tingut un dels partits més còmodes segur de tota la temporada, o com a mínim de les eliminatòriesd' ascens, jugant a base del 'tiki taka' amb forces arribades a la porteria de Cifuentes, que s' ha de destacar la seva bona actuació, Però malgrat tot fins a la segona part no ha arribat el gol.

Segona Part.
A la segona part començaven els canvis, i sense deixar de banda el bon joc i el mantindre als aficionats, el canvi més esperat ha sigut el de Pagès (surt) per Agustín (entra) amb una gran ovació per el beterà del Sabadell, cinc temporades vestint la camisseta arlequinada, instants previs al partit Joan Soteras li a entregat un obsequi mostrant l' agraïment per aquestes cinc temporades. Més tard ha entrar Issac Cuenca, l' home del gol del Sabadell en aquest partit. Això si el gol s' ha fet esperar fins al minuts 86, una bona centrada de Marc Fernández ha arribat als peus de Cuenca que ha xutat, Alberto ha rebutjat i Eneko pràcticament sense voler ha posat el peu i ha posat l'únic gol de l'enfrontament.

La segona part de la festa arlequinada.
Quan la gent ja marxava de les instal·lacions del estadi, megafonia ha informat de que a continuació ho hauria un castell de foc. Les llums del estadi s' han apagat i la gent només ha mirat al cel, juntament amb els jugadors, ells des de la gespa i gaudir d'un gran castell de foc. Els paraigües al fina no han calgut, o si, els afortunats que el portaven s' han pogut 'amagar' de les cendres que a tothom els queia al cap. Una tarda molt bona per el Sabadell.

La pregunta.
Per que la gent no ha respòs per gaudir del espectacle al estadi?

Respon aquí: 
http://www.facebook.com/pages/SABALLUTS/107654455985311

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada