El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 17 d’octubre del 2012

Lluís Carreras: "És una final"

Foto: Joan Muñoz
Joan Muñoz// Avuí el Sabadell s'enfronta al Còrdova en una altra fase de la Copa del Rei. Anem a conèixer al Còrdova i les seves dades.

El Còrdova Club de Futbol va ser fundat l'any 1954. Encara així, l'equip d'Andalusia ha estat 8 temporades a la Primera Divisió, 23 a l'actual Segona Divisió, 20 a Segona B i 3 a Tercera. La seva millor posició a la lliga la va aconseguir la temporada 64/65, quan van acabar a la cinquena posició a Primera.
Actualment, el Còrdova disputa la Lliga Adelante, on està ubicat a la 14ª posició de la graella, porta 3 partits guanyats a casa i cap fora del seu estadi. En total porten 2 partits empatats i 4 perduts (3 fora).
Respecte a aquesta dada, ha parlat aquesta setmana el davanter Vicenzo Renella: "Tindrem que donar el 120% per passar"

Respecte a les baixes, el club cordovès ha perdut a dos jugadors molt importants aquesta temporada. El primer d'ells, Charles, actualment a l'Almeria i el segon, Javi Hervás, que actualment milita al Sevilla F.C.

L'entrenador d'aquest Córdova es diu Rafa Berges, retirat precissament a aquest club l'any 2003. Rafa va nèixer a Córdova l'any 1971. Porta 9 anys com a entrenador i com a futbolista va jugar a clubs com el Reial Madrid, el Còrdova, el Tenerife o el Celta de Vigo.

Foto: Joan Muñoz
A part, també ha parlat el nostre míster, Lluis Carreras, que va dir que aquest partit era una final. Recordem que si passem de ronda, ens visitarà un equip de Primera Divisió, sempre i quan no estigui en competició europea.

En conclusió, esperem que avuí disfrutem d'un bon partit a l'estadi, i que l'afició no es quedi a casa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada