El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 27 de juliol del 2011

Celebrada l´assemblea informativa

Text extret de www.cesabadell.cat
Avui s´ha celebrat a l´Auditori 3 de la Caixa de Sabadell la tradicional assemblea informativa de socis del Centre d´Esports Sabadell, en la qual la junta directiva ha fet balanç de la temporada passada i ha exposat les previsions i novetats per a la que ara comença.
En primer lloc, el president Joan Soteras ha demanat unitat entre jugadors, tècnics, directiva i afició per a poder assolir els objectius en la nova experiència a la Liga Adelante. A més, ha volgut destacar que el Sabadell és l´única Societat Anònima Esportiva (SAD) que celebra aquest tipus d´acte obert als socis i simpatitzants.
Posteriorment, els directius han explicat la situació de cada una de les àrees del club. El primer ha estat Miquel Sellarès, responsable de l´àrea econòmica, que ha anunciat un superàvit d´uns 125.000 euros en l´exercici de la temporada 2010/11, ha informat que el pressupost per aquesta temporada serà d´uns quatre milions i mig d´euros, gràcies sobretot als ingressos televisius i ajudes de la LFP, i ha informat de les exigències econòmiques que suposa pertànyer al futbol professional.
Joan Camps, responsable de l´àrea social, ha explicat la campanya de socis que s´iniciarà el proper dia 31 de juliol i acabarà l´11 de setembre coincidint amb la segona jornada de lliga a la Nova Creu Alta i que consistirà en col·locació de cartells per la comarca, reproducció d´un espot als cinemes, etc. A data d´avui, s´han superat els 2.100 socis, dels quals 700 són altes noves. A més, Joan Camps ha anunciat un acord amb Halcon Viajes per als viatjes en avió, mentre que Bardet seguirà sent el mitjà de transport del club.
Xavier Monclús, el nou director general del club, ha agraït la confiança de la junta directiva i ha demanat una vegada més la implicació de la ciutat amb l´equip de la ciutat per a consolidar-lo al futbol professional. La resta de directius han parlat d´algunes de les reformes que s´estan fent a l´estadi com la sectorització de les grades, l´habilitació d´una sala anti-dopatge o la divisió en boxs de les cabines de premsa, de l´estat del futbol base i de la nova estructura mèdica del club.
Per últim, Xavi Roca, director esportiu, ha confirmat la confiança en el cos tècnic encapçalat per Lluís Carreras i la seva aposta pel bon futbol, ha agraït la dedicació dels jugadors que han hagut de deixar l´equip aquest estiu i ha explicat la programació de la pretemporada que s´està duent a terme.
A més de les explicacions, la directiva ha demanat el consentiment dels socis i simpatitzants per a celebrar dues jornades d´ajuda al club durant les 21 jornades que es celebraran a la Nova Creu Alta i la votació ha estat positiva. 

En poques hores podreu veure el resum de l' Asemblea a www.saballuts.tk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada