El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 22 d’abril del 2011

"Ja hem tirat la tovallola."

Juan 'Casuco' Tècnic Castellò
El tècnic del Castellò,Juan 'Casuco' ha declarat que ells ja han tirat la tovallola, deprès de la derrota l' altre dia que els ha deixat a set punts del quart. Ara el seu repte és acabar la temporada dignament.  El tècnic del Castellón s'ha desfet en elogis cap a l'equip de Carreras i sobretot cap a la seva filosofia de joc. "A la primera volta ja es va veure un bon espectacle i el Sabadell em va semblar un equip molt sòlid que vol jugar a futbol i això sempre és important en una categoria com aquesta", ha admès el tècnic dels orelluts.
Parlant d' bojectius, pero ara si, del centre d' esports Sabadell, Lluís Carreras ha assegurat que "s' ha d' anar amb peus de plom" - "No serà fàcil ja que si és difícil guanyar-ne quatre de seguits doncs cinc encara més. De tota manera la nostra filosofia serà la mateixa de sempre i sortirem a per la victòria". El de sant pol assegura que el Castellò és un equip que no ha tingut una regularitat d' urant la lliga i això el fa molt perillòs, -"Aquests equips que durant la lliga han portat una línia irregular, estan esperant el proper partit per treure el cap per la zona alta"


Jugadors que no saven portar el pes de l' escut.
Carreras diu que el Castellò compta amb molt bons jugador però hi ha un problema,- "Crec que hi hagut alguns jugadors que els hi ha pesat l'escut que porten al pit i per això no estan complint les expectatives que tothom els hi donava a l'inici de temporada"


Mirant el futur?
Carreras ha parlat d' una cosa que en poques ocasions ha parlat a la temporada, del futur. -En cas de victòria i depenent dels resultats podríem tancar la classificació per les fases, però haurem d'esperar abans de donar per fet aquest primer objectiu", ha assegurat l'entrenador sabadellenc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada