El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 14 d’abril de 2011

No cridem al mal tems, no cridem als mals arbitres

ENRIQUE ORTIZ BLANCO, el coneixes?


D' aquest nom s' en va parlar molt duran un bons dies, setmanes, mesos al bars de la ciutat, penyes, seguidors del Sabadell! Avui recordem aquesta noticia de Radio Sabadell. 


"Minut 69. Després d'un rebuig, Joel Álvarez fa una vaselina que supera a Otermin. El porter basc treu la pilota de dos pams a dins la porteria. Fins i tot Sergi Garcés narra el gol.

Peeeerò... ENRIQUE ORTIZ BLANCO no el valida incomprensiblement. A això sumem-li un penal en contra dubtós i dos possibles no assenyalats, les targetes a favor i en contra...

Nosaltres creiem que només ORTIZ BLANCO ha privat al Sabadell de pujar. Aquest àrbitre madrileny és el causant del final del somni de l'ascens. I tu, no estàs d'acord?" NO VOLEM PORTAR MALS RECORDS, NOMES RECORDAR ELS PERILLS QUE ENS PODEM TROBAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada