El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 13 d’agost del 2011

Un Thievy en raxa, derrota al Sabadell.

Foto pedro salado
Avui el Sabadell era l' equip que havia de donar més bona imatge davant la seva afició com a local, desprès de la seva irregular pretemporada, davant d' un rival de primera.
Un gol de Florian en propia porta al final de la primera part a la sortida d' un corner efectuat per Joan Verdú, ha rebotat en el cos de Florian enviant l' esfèrica al fons de la xarxa. El Sabadell s' ha trobat una mica més còmode que en altres partits, com per exemple el de Reus, tot i la pressió tan bona que exercia l' Espanyol. Un Sabadell més identificat amb els últims partits oficials, amb més arribada i estant fort en defensa. La sort del Sabadell per animar una mica més el partit i els 2.000 afeccionats que havien a la Nova Creu Alta, ha sigut el penal que s' ha  assenyalat correctament sobre el jove jugador del planter Ayham que l' ha transformat Aron Bueno. Però tres minuts més tard, el Francès Thievy ha fet el gol que donava la victòria 'perica' per segon cop consecutiu a la Creu Alta, com també ho va fer en els dos partits de la Copa Catalunya entre l' Hospitalet i el Barça.
CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez (Joaquín, min. 84), Redondo, Toni Lao (Samuel, min. 45), Olmo, Puigdollers (Juvenal, min. 58), Héctor Simón (Jonathan, min. 84), Arteaga (Fito, min. 58), Eneko (Aarón Bueno, min. 58), Lanzarote (Álex Cruz, min. 58) i Florian.
RCD Espanyol: C. Álvarez (Casilla, min. 45), Canal (Duarte, min. 45), Dídac Vilà (Clerc, min. 45), Galán ( , min. 45), Zou (R. Rodríguez, min. 45), Baena (Darder, min. 45), C. Gómez (Pau, min. 45), Sergio García (Rui Fonte, min. 45), Cristian Alfonso (Pirulo, min. 45), Verdú (Luis García, min. 45) i Osvaldo (Thievy, min. 45).
Gols: 0-1: Florian (p.p.), minut 45 / 1-1: Aarón Bueno (p), minut 80 / 1-2: Thievy, minut 83
Àrbitre: Daniel Ocon Arraez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada