El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 6 de setembre del 2011

Avui, amb un equip 'copero'


El Sabadell jugarà aquesta tarda davant un rival 'Copero' aixì la qualificat Lluís Carreras en la roda de prmesa que va oferir ahir prèvia al partit. EL partit serà a les 20:00h i és podrà seguir per Gol Televisió, Ràdio Sabadell 94.6 i més tard per el canal de You tube i al web oficial del Sabadell (cesabadellTV).

Roda de premsa prèvia al partit.
"Afrontem el partit com una final perquè si perdem estarem fora i ja no tindrem més oportunitats de jugar la Copa del Rei, si més no aquest any", "el partit de dissabte ja és història perquè mirar la classificació ens dóna moral, però és una realitat que no serveix de res de cara a demà" "són un equip que s'il·lusiona especialment amb aquesta competició i que es podria anomenar com a conjunt 'copero'" "per a nosaltres aquesta eliminatòria és un premi i com a tal l'afrontarem. Entre d'altres coses perquè el fet que demà juguem contra l'Alcorcón és el resultat de la bona feina i la bona temporada que vam fer l'any passat". "És moment de recollir part dels fruits"

Llista de convocats: De Navas, Iván Gómez, Òscar Ramírez, Toni Lao, Songo´o, Pablo Ruiz, Redondo, Bermudo, Samuel Baños, Fito, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga, Aarón Bueno, Eneko, Jonathan Collado, Florian i Joaquin..

Si no tens gol televisió...
Pots anar a diferents establiments de la ciutat, però un dels que son del Sabadell al 100% i estareu com a l' estadi és el Bar Los Califas (Seu de la penya arlekinada los califas) Els trobareu a
Seu de la Penya Arlequinada Los Califas
Crtra. de Terrassa 404
Sabadell, Spain
Mitjanament solucionats els problemes.
Durant aquesta setmana no hem pogut actualitzar amb normalitat el blogg a causa de que no ens facilita l' entrada al compte habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada