El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 2 de setembre del 2011

Per avui....


Roger Benet/: Avui s' ha presentat Álvaro Montoliu, nou director de comunicació i relacions externes del club, que ajudarà molt a Xavier Monclús en les seves tasques.

També s' ha presentat el nou jugador del Sabadell Pablo Ruiz, que signa per una temporada i que sap el que s' ha de fer per que aquest grup faci una temporada digna: -"Hem de remar tots al mateix sentit" ha declarat el jugador Sevillà. Carreras pensa que és un fitxatge del perfil adequat: -" Pablo és un jugador amb experiència, el seu currículum l'avala però tot i això segueix tenint gana. Ens vindrà molt bé"

I ja habitual, un dia abans del partit de lliga, Lluís Carreras fa la prèvia. Carreras assegura que es un rival molt complicat: "´´El Villarreal B té jugadors desequilibrants i venen amb moral, així que és un rival tremendament difícil. No és gens fàcil guanyar 0-2 al Mini amb una proposta de futbol atractiva com van fer dissabte passat´´

Llista de convocats per al proper partit:
David De Navas, Iván Gómez, Òscar Ramírez, Toni Lao, Yann Songo´o, Jesús Olmo, Manu Redondo, David Bermudo, Samuel Baños, Fito Miranda, Hèctor Simón, Albert Puigdollers, David Arteaga, Aarón Bueno, Eneko Fernández, Manu Lanza, Florian Taulemesse i Nabil Baha.

Lesionats.
David Bermudo pordria tornar a tindre minuts desprès de la seva lessió, ja que entra a la llista de convocats per al proper partit.
Oriol Torres, encara lesionat, però la seva recuperació es bona, com la de Juanjo Ciércoles. Tots dos podrien coemnçar a tocar pilota la setmana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada