El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 13 de desembre del 2011

Joaquín Rodríguez que no continuarà després de l'aturada nadalenca

Foto Roger Benet.
Així ho ha comunicat el club arlequinat. El davanter Sevillà rescindeix el seu contracte amb l' entitat vallesana. Durant tot aquest estiu, a la pretemporada, se li va buscar una cessió al Badalona, però el de Paradas va decidir fer-se fort i demostrar a l' afició, cos tècnic i directiva que pot ser un jugador per la segona divisió. Però les lesions no li han deixat demostrar-ho: de 17 jornades de lliga jugades fins a dia d' avui només ha jugat 70' minuts repartits en cinc partits.
La sortida de Juaquín sembla que no te marxa enrere, però no vol dir que només sigui la única.
Segons Ràdio Sabadell, una sortida que sembla segura és la del porter Ivan Gòmez, que va firmar un contracte que dona final aquest 1 de gener. Ara el club es troba amb quatre porters: David de Navas, Ian Mackay, Ivan Gómez i Oriol Torres, al que se li vol buscar també una cessió. Tal i com va dir Xavi Roca aquest estiu "No ens volem trobar en l' hipotètic cas de disposar de quatre porters"
La sortida del davanter Joaquín Rodríguez donaria entrada a un jugador d' atac, que el club ja fa temps que cerca, però per això "Deixin sortir, abans d' entrar", com diu la dita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada