El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 19 de novembre del 2011

Cada derbi d' un color diferent.


Foto: Cristina Guixeras (lajornada.cat)
Avui el Sabadell ha empatat al camp del Girona (Montilivi) sota la pluja com en l' anterior derbi. La unica cosa en que s'assemblava el partit als dos derbis anteriors (Barcelona 'B' i Nàstic de Tarragona) era el nombrós grup d' afeccionats del Sabadell, que tot i els resultats anteriors són a tot arreu.










GIRONA 1 SABADELL 1.
Un partit que no ha estat molta estona amb un clar dominant, tots dos tenien la pilota, uns al toc i l' altre al joc directe i ofensiu. Però el que ha sabut començar millor el partit ha estat el Sabadell, ha estat Florian al minut quatre al intentar superar Santamaría en una vaselina, que ha pogut ser aturada. Set minuts més tard, quant el Sabadell duia el ritme del partit, una gran centrada, mesurada al peu de 'Lanza' que obre el marcador a Montilivi amb un autentic golàs, un dels de la jornada i potser de tota la carrera del jugador.
Desprès del gol el Girona buscava sense parar una ocasió, un gol, però De Navas, que avui amb dues parades sensacionals ha salvat l' equip d' una derrota. El torn de le targetes grogues, o el festival, ha arribat primer a Oscar Ramírez al minut 31, i tot següit per a David Bermudo, que feia el seu segon partit com a titular consecutiu. Un cop proucalentat el partit una passada molt bona, i amb un possible fora de joc, ha estat Moha que l' ha aprofitat i ha fet l' últim gol de la nit, el que significava l' empat a un.


UN PARTIT ABORRIT SOTA LA PLUJA.
La segona part ha començat amb una intensa pluja que queia de valent al terreny de joc i a les graderies del campGironi. Fins al minut 50 de joc s' ha vist moviment, Juanjo veia la tercera targeta per els homes de Carreras. El Girona més desesperat per sortir de la zona de descens buscava més ocasions, però s' ha tornat ha trobar al mig a SANT DAVID DE NAVAS.
Florian ha estat substituït per Nabil Baha amb el cap enventat. Uns minuts més tard el Girona feia el seu segon canvi:Benja per Zaizar, ex arlequinat i Juvenal per Arteaga.
Al la recta final del partit, aproximadament al minut 75, Olmo ha estat l' últim defensa arlequinat en tenint una targeta, la groga. Nabil Baha no s' ha notat gens en el terreny de joc, però si que s' ha notat l' entrada de Fran Piera per Albert Puigdollers, fins i tot ha pogut sentenciar el partit amb una bona jugada individual, que la pilota ha passat per el lateral del la porteria. Ara sí, el Girona volia aconseguir el gol tan si com no. Els defenses arlequinats, tots quatre tenien amonestació, cosa que feia que els d' Agné ataquín més, ja que podrien fer fora a qualsevol defensor si provoques una falta, i aquest ha estat Olmo al minut 86 de partit.
Quatre minuts més, una falta a favor del Girona que ha pogut sol-ventar molt bé De Navas, una contra a la sortida d' un córner del Sabadell que Toni Lao ha pogut tallar i una jugada als últims minuts de partit per part del Sabadell, a les Botes de Piera no han pogut fer que partit es desempates.
FITXA TÈCNICA


Girona CF: Santamaría, Jose, Richy, Migue, David Garcia (Dani Nieto, 63´), Dorca, Garmendia, Jandro (Juanlu, 57´), Moha, Coro i Saizar (Benja, 72´)
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Bermudo, Juanjo, Puigdollers (Fran Piera, 80´), Hèctor Simón, Arteaga (Juvenal, 74´), Lanza i Florian (Baha, 68´).
Àrbitre: Santiago Jaime Latre, assistit a bandes per Bueno Mateo i Vázquez Fernández (Col·legi aragonès). Ha amonestat a Benja, Richy, Jose, Dorca ; Ramírez, Bermudo, Juanjo i Baha. Ha expulsat a Olmo per doble amonestació (86´).
Gols: 0-1 Lanzarote (10´) i 1-1 Moha (39´)
Incidències: Montilivi (4.400 espectadors)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada