El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 27 d’agost del 2012

Fem tots un Sabadell on tour al Miniestadi

Foto: Uri Vallcorba -SABALLUTS-

Aquest cap de setmana comença la tercera jornada de la segona divisió espanyola, i el Sabadell visita el Miniestadi, per jugar contra el filial del Futbol Club Barcelona.
El club blaugrana ha deixat uns preus especials per als seguidors del Sabadell que es desplacin fins a Barcelona. La temporada passada, en el desplaçament al miniestadi  un gran numero de sabadellencs van apropar-se al miniestadi, tenyint el gol de color blau i blanc.

Preus d'entrades al miniestadi: 
Tribuna: 19€
Lateral: 9€
Gol: 5€
Menors de 12 anys entrada gratuïta (acompanyats d'un adult)
-Els socios del FCB entren gratuïtament-

Omplim el BusEquip!
Com en cada desplaçament l'empresa Bardet posa a disposició de socis i penyistes els autocars necessaris per portar als seguidors arlequinats per tots els camps on juga el Sabadell.
Els preu per aquest diumenge és de 7,50€ (Iva inclòs). L'autocar sortirà a les 15:45 de la porta de tribuna de l'estadi i arribarà a les21:45 aproximadament a Sabadell, sempre i quan hi hagi un mínim de 45 places reservades.
Aquí pots reservar la teva plaça: http://www.bardet.com/cat/index.asp?caratula=ce_sabadell_fc/index.asp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada