El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 29 d’agost del 2012

Víctor Espasandín "L'objectiu son els tres punts"

 @rogerbr21

Avui el lateral del Sabadell Víctor Espasandín ha passat per roda de premsa després del entrenament que l'equip ha fet avui a Sant Oleguer i que repetirà el pròxim divendres després de fer-ho dijous al Car de Sant Cugat.
El jugador el passat Dissabte va debutar com a jugador del Sabadell, i com a titular davant el Vila-real al estadi. Aquest cap de setmana els arlequinats juguen contra el seu ex-equip, el filial del Futbol Club Barcelona, i no saps si jugarà o no, però està molt content i amb ganes de continuar treballant al màxim per aconseguir jugar en un camp en el que va assolir un ascens.

"Després de jugar els noranta minuts, un pot sentir-se molt més important, i si el cap de setmana pots tornar a jugar encara millor" Així ha començat la roda de premsa a Sant Oleguer.
L'equip no ha començat de brillant manera com ho va fer la campanya passada, però Espasandín creu què els dos punts trets amb el Girona i el Vila-real son molt positius:-"Aquest dos primers partits eren molt importants, el Girona és mol fort a casa, i el Vila-real és l'equip preferit a pujar. Son dos punts molt importants, que segur que ens vindran bé en per els pròxims patits.

La falta d'encert no s'ha pogut evitar de preguntar, però el defensa està tranquil:-"A la segona divisió es molt important tenir la porteria a cero, ja que sempre et dóna algo positiu,  i sobretot una molt bona organització en defensa, i això o té el Sabadell. Segur que en els pròxims partits els gols arribaran"
I no per falta de treball en els entrenaments, el Sabadell té mancances en el gol: -"L'equip està treballant bé, hi ha bones sensacions i compromís. Al principi les coses no surten com un vol, però hem d'agafar una mica més de forma física i les coses sortiran més bé"

L'objectiu, portar els tres punts cap a Sabadell.
Foto: @rogerbr21
Ja més en dins, parlant del partit del Diumenge, Víctor, ho té clar, vol portar els tres primers punts a casa i trencar l'estadística de 11 mesos sense guanyar a casa, que precisament va començar al mini-estadi, camp on el Sabadell va aconseguir la seva última victòria en partit oficial com a visitant, amb aquell gran gol de Juvenal.
-"El nostre objectiu és molt clar, sortir d'allà amb els tres punts". Un equip jove i amb molta qualitat, però que no han iniciat bé la temporada: "Hem de fer un bon treball defensiu i treure-li la possessió de pilota. Tenen jugadors molt bons, de casa, i esperem que no tinguin tots el seu millor dia"

Un mal començament de lliga que no creu que els influeixi a l'hora d'enfrontar el partit:-"Ells continuaran amb la seva filosofia, i nosaltres amb la nostra, sabem els seus punt dèbils, i un d'ells la defensa, que al ser tan joves els falta experiència per segons quins moments" L'atac preocupa a Espasandín: -"Tenen jugadors molt ràpids del mig camp cap endavant, i sobretot Gerard Deulofeu. Si em toca marcar-lo, intentaré que no passi"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada