El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 16 de setembre del 2012

L'Aleví A del C.E. Sabadell visita el F.C. Barcelona

Joan Muñoz// Avuí l'Aleví A del futbol base del Centre d'Esports Sabadell, s'ha desplaçat fins a les instal·lacions esportives Joan Gamper per jugar un partit de pretemporada contra el Futbol Club Barcelona.

Foto: Joan Muñoz
El partit ha començat a les 10:30h amb un petit ensurt del porter del Sabadell, on a causa dels nervis quasi es fa un gol en propia porta. En els moments que el Barcelona ha pogut instaurar el seu joc amb superioritat, han aprofitat les proves de joc dels arlequinats per començar a fer gols. El primer quart ha acabat 3-0.

Al segon quart la situació no ha canviat molt, on un Sabadell intentant fer el seu joc i on un Barça molt superior ha fet 3 gols més. El porter del Sabadell, Toni, nou fitxatge dels arlequinats s'ha pogut lluir en algunes parades, encara que els nervis de tots els jugadors i pares s'han notat.

Foto: Joan Muñoz
Al descans hi ha hagut canvi de porter, i ha entrat al terreny de joc l'altre porter, Pau. El Barça seguia fent gols i l'equip arlequinat no ha deixat de banda el seu joc i l'ha seguit aplicant. Els blaugranes s'han començat a engrescar i al tercer quart han ficat 4 gols al Sabadell.
L'últim quart el Sabadell ha fet l'últim esforç i ho han donat tot per a que el Barça no fes més gols. El porter arlquinat, Pau, inclús ha parat un penal d'una forma espectacular. Els blaugranes seguien molt còmodes en el joc i han parat el marcador a 13-0.

Foto: Joan Muñoz
Partit típic de pretemporada on els arlequinats han aprofitat per fer moltes proves en el joc i que els hi ha costat encaixar 13 gols. La qualitat dels jugadors del F.C. Barcelona ha impressionat a tot el públic que ho ha presenciat. El partit havia d'haver-se emès en directe per Barça TV, però finalment no ha sigut així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada