El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 12 de setembre del 2012

Manu Lanzarote:-"Em sento com la temporada passada, iŀlusionat i amb ganes d'ajudar a l'equip en tot el que pugui".

FOTO: ROGER BENET

Avui Manu Lanzarote ha passat per la sala de premsa Miguel Quereda de l'estadi de la nova creu alta.
Lanzarotes després d'estar uns tres mesos lesionat va tornar a reaparèixer, i com a titular el dia del partit a casa davant l'Almeria, precisament amb victòria arlequinada, en part també al bon partit que va fer donant dos assistències al golejador del Sabadell Aníbal, i també va participar en la jugada del tercer gol.
FOTO: ROGER BENET
Sortir d'una lesió, i arribar al mateix nivell que el que va mostrar la temporada passada no és gens fàcil. A més, el jugador torna amb moltíssimes ganes: -"Em sento com la temporada passada, iŀlusionat i amb ganes d'ajudar a l'equip en tot el que pugui". Però aquesta, amb un plus més de tot: - "Aquesta temporada tinc fins i tot més iŀlusió perquè surto de tres mesos sense jugar".

Dos partits després del retorn de Lanzarote, tots dos partits en l'onze d'inici, han acabat amb victòria arlequinada, deixant de banda la falta d'encert que partits endarrere, sense la seva presència, faltava, el Sabadell no havia marcat encara. Ell diu que no és ell qui ha donat aquesta dinàmica guanyadora i encertada de cara a porteria: -"El fet que l'equip hagi començat a guanyar quan he pogut jugar és anecdòtic, ja s'estava treballant bé i teníem ocasions".
L'objectiu, és clar, i si continua així el Sabadell, pot fer-se realitat: Entrar entre els deu primers a la taula classificatòria, de totes maneres 'Lanza' va partit a partit: -"La lliga és molt llarga com per pensar en quedar entre els deu primers, s'ha d'anar partit a partit, però tenim una bona plantilla"
El proper rival és el Real Madrid Castilla, a la ciutat esportiva del equip Madrileny. Lanzarote ha parlat del partit també: - "Portem una bona dinàmica amb dues victòries consecutives, hem d'aprofitar-la per guanyar al Madrid Castilla".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada