El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 16 d’octubre del 2012

Vull continuar creixent al Sabadell

Foto: Joan Muñoz

Lluís Carreras, entrenador del CE. Sabadell ha parlat aquesta tarda al programa de RAC1 'Al primer toc' 

 El de Sant Pol ha deixat bons titulars. Una entrevista on ha parlat també, apart del Sabadell, de l'actualitat del món del futbol actual, i també de la que va ser casa seva, el Futbol Club Barcelona.
Les comparacions son inevitables amb la temporada anterior a la actual. Un molt bon inici de temporada, va acabar amb un mal inici que va portar l'equip a acumular 12 partits sense guanyar, i gairebé un any sense guanyar fora de casa, estadística que s'ha aconseguit eliminar aquest any.
Els nervis davant l'afició van notar-se, però des de dins del club, els pesos pesants com els ha anomenat, diu que en cap moment van mostrar-se preocupats per la gestió del equip, i que ell personalment en cap moment va veure's fora del club.
La temporada va acabar, amb la permanència assegurada,en part també gràcies al Vila-real. La renovació de Carreras era esperada. La premsa va filtrar negociacions, falses segons ha assegurat Lluís Carreras, de cap equip de primera divisió.
Les comparacions amb el 'PepTeam' eren també inevitables.
"Nosaltres no juguem com el futbol club Barcelona, no tenim els jugadors per fer-ho. Nosaltres ens basem amb el bon tracte i la combinació de la pilota" ha declarat el tècnic arlequinat.

Foto: Roger Benet
El bon inici, també, d'aquesta temporada, no fa pensar a Carreras que pugui acabar el final de la passada temporada. L'equip ha fet el salt qualitatiu per a la categoria que faltava.
L'entrenador porta tres temporades al club i ha fet un petit balanç d'aquest tres anys a la banqueta arlquinada: -"Durant aquest tres anys que porto al Sabadell, l'equip i el club ha anat avançant cada any un pas més endavant. Jo em sento culpable de tot això, però sense l'equip tècnic, la junta, l'afició no seria possible tot això" ha declarat.

Un club que encara no coneix els límits.
Lluís Carreras ha parlat també de la bona feina feta en aquests tres anys, però ha prestat atenció a la que espera aquest any. -"El club té unes bases molt bones per  créixer i créixer. Però es queda molt. Avancem sempre, però poc a poc i fent les coses bé" "Jo vull continuar creixent al Sabadell com he fet fins ara, no només futbolística-ment sinó també com a persona"

Pots escoltar l'entreviat clicant l'enllaç següent: https://uwhisp.com/whisp_page/1EE23E

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada