El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 10 de juny del 2012

Juvenal marca dos gols amb la seva selecció

El migcampista del Sabadell Juvenal Edjogo ha empatat avui davant Sierra Leona (2-2) Ell ha fet els dos gols del seu equip.
El migcampista encetava el marcador abans dels primers 15 minuts. Deu minuts més tard la selecció de Sierra Leona empatava el partit mitjançant Samuel Barlay i en el minut 30 de la primera part, remuntava el partit amb el gol de Ibrahim Bangura.
El grup ha reaccionat ràpid. Juvenal a falta de cinc minuts per acabar la primera part establia el resultat definitiu, marcant el seu segon gol del partit, 2 -2.

Pendents de la seva renovació
'Juve' encara té que reunir-se amb el club per veure si continuarà una temporada més defensant la samarreta arlequinada.