El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 25 de juny del 2012

La pretemporada al detall

El Sabadell ha presentat ja la nova pretemporada que farà el Sabadell al retorn de les vacances. 
El primer mes, el de Juliol, és el que deixa les coses més tancades en quan a dies, llocs, els horaris encara tenen que tancar-se.
El que encara no ha pogur saber Saballuts es si finalment l'equip tornarà a fer una estada a Can Mas Solà com van fer la pretemporada passada. 


 

SABADELL - SANT ANDREU

El Partit es jugara el Dissabte 21 de Juliol al camp de gespa de la bassa de Sant Oleguer de Sabadell. 
Un partit de retrobament amb l'ex jugador del Sabadell, el lateral 'Chapi' Arnau.



LLAGOSTERA - SABADELL

Aquest partit encara no té el camp definit, però el més segur és que si no passa el mateix que l'any passat amb la colatología, el partit es disputarà al camp de la UE. Llagostera, un equip que acaba de qualtllar una molt bona primera temporada a la segona divisió 'B' després de l'ascens. Allà el Sabadell també trobarà un 'ex', el defensa Alex Ruiz.  El resultat de l'any passat va caure cap a terres gironines (1-0)


PALAMÓS - SABADELL

Partit entre històrics del mòn del futbol. L'encontre si no hi ha canvis d'última hora és jugarà al Municipal de Palamós el Dissabte 28 de Juliol.
L'any passat també va haber amistòs entre Palamós i Sabadell, aquell cop va ser el torneig Ciutat de Palamós que vam guanyar el Arlequinats de penal (0-1)


Els partis del mes d'Agost encara els queda definir el camp. Però ja tenim els rivals concretats. 


SABADELL - HOSPITALET

El primer el jugaran davant 'l'Hospi', encara queda saber si serà a la Nova Creu Alta o a la Feixa Llarga de la ciutat Barcelonina, podria tindre més opcions la Feixa Llarga ja que és gespa artificial, per tal de que a la Nova Creu Alta la gespa estigui en bones condicions per el proper partit. La cita seria el Dissabte 24 d'agost.


 SABADELL - ESPANYOL

Un altre partit que ja va jugar-se la pretemporada passada amb derrota del Sabadell per la minima (1-2). L'any passat és va retrensmetre per Esport3, aquest cop no hi ha notícies de que sigui retransmés. 
En aques partit no se sap si serà l'entrada gratuïta com en els altres partits que juga al Sabadell de local. 



REUS - SABADELL

Aquest partit és jugarà al Municipal de Reus entre setmana. En la pretemporada de l'anys passat també va ser un rival del Sabadell, i va perdre també per la minima amb un autèntic golas del Reus(1-0)




GAVÀ - SABADELL

Aquest partit tancarà la pretemporada del Sabadell al Municipal de la Bóbila el Dimecres 15 d'agost. Aquest dos equips no es veuen des de segona divisió 'B'.
 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada