El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 25 de juny del 2012

Un projecte japonès per portar al Sabadell a primera divisió

 Segons han reconegut fonts de la directiva, el grup ha adquirit accions per valor de 616.000 euros canalitzant l'operació a través del soci sabadellenc Domingo Lozano, just abans que expirés la segona fase d'ampliació de capital, reservada en exclusiva per als abonats.
El grup accionista pretén comprar el 51% de les accions del Centre d'esports Sabadell, sense canviar de junta directiva, és a dir confiant amb Joan Soteras i el seu equip per continuar dirigint el Sabadell com fins ara. Abans del 26 de juliol els empresaris japonesos ingressaran un total de 2,4 milions d'euros. 
Així doncs aquest grup volen fomentar el futbol base del Sabadell, i fer un projecte per encarrilar l'entitat vallesana a la primera divisió. 
Gràcies en part a la temporada del davanter del Sevilla, Hiroshi, s'han fixat en el centre d'esports, i també gràcies a la nova incorporació del filial Hayato Yakumaru (pots veure un vídeo d'una entrevista al jugador el dia del seu fitxatge clicant al seu nom)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada