El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 15 d’abril del 2011

Parla Juvenal i trenca la "llei del silenci"

El migcampista del Centre d'Esports SabadellJuvenal Edjogo ha acabat avui amb la 'llei del silenci' que es va autoimposar. El jugador sabadellenc ha explicat els motius pels quals des de fa setmanes va decidir no fer cap declaració pels mitjans de comunicació. Per 'Juve' ha estat cosa d'un cúmul de circumstàncies, tot i que les crítiques en moments puntuals han estat els detonants. Una d'elles la "tergiversació" de les seves paraules després del Badalona-Sabadell de l'any passat quan el llavors capità li va dedicar el triomf al Camp del Centenari a tot l'equip. L'última i decisiva a l'hora d'imposar-se aquesta 'llei del silenci' va ser pel suposat baix rendiment dels suplents que alguns mitjans van publicar després de l'eliminació a la Copa Federació d'aquest any contra elZaragoza 'B': "Vaig decidir no parlar perquè era un moment on no estava jugant i tampoc tenia massa coses a dir. També perquè es van escriure coses sobre el rendiment dels reserves que no em van agradar. Jo em semblo el primer titular i el primer suplent d'aquest equip i crec que hi van haver algunes injustícies. Les crítiques a l'equip crec que no es corresponien amb la realitat i com a membre d'aquest vestidor he expressat el meu malestar d'aquesta manera abans de dir qualsevol altra cosa".
"Sembla que cada declaració que faig es treu del seu lloc i això és una cosa que ha passat sempre des que vaig arribar a aquest club", ha afegit Juvenal. El futbolista arlequinat també ha parlat de la motivació de l'equip: "Ara la cosa està anant bé, però en d'altres ocasions no ha estat així tot i que la feina, la dedicació i l'esforç dels jugadors són els mateixos. Esperem que d'ara endavant no haguem de tornar a parlar del tema i que tot siguin alegries per l'equip i per l'afició". El migcampista del Centre d'Esports, això sí, ha assegurat que ara per ara això forma part del passat, i que no vol que afecti al bon rendiment actual de la plantilla: "Ara ja queda poc pel final, els mitjans s'estaven posant un pèl pesats, i he decidit tornar a parlar i deixar allò com una cosa oblidada". L'equatoguineà també ha confirmat que en les últimes setmanes ha rebutjat una convocatòria amb la seva selecció per poder ajudar a l'equip en aquest tram important de la temporada, i ha definit els últims partits com "tot un món que encara ens queda per jugar".
Informa el periodista Adrián Arroyo de ràdio sabadell 94.6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada